Scooter rks tercih edilir mi

fatihttps

80+
Reaksiyon skoru
14
rksnin lt50 pro plus modelini düşünüyorum hem sıvı soğutmalı hem ruhsatta 50cc ama fabrika çıkışlı 125cc. Sadece bir arkadaş rks alacağına kuba al daha iyi demişti. Motordan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Drift l al ondan iyi scooter motor eziyettir

Marka olarak RKS ile Kuba arasında fark yok ikisi de çin malı. Onu söyleyen arkadaş neye göre demiş çözemedim. Çin malı motor aldığında problem yaşama ihtimalin çok yüksek ama ilk motorun olacaksa ve bütçe kısıtlıysa bahsettiğin modeli satın alabilirsin. 50 cc olduğu için sigorta zorunlu değil ama yine de yaptırmanı tavsiye ederim sıkıntı yaşadığında daha çok başın ağrır çünkü.

kral bunu bende düşünebiliyorum ama scooter sordum ya b ehliyetiyle kullanıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka olarak RKS ile Kuba arasında fark yok ikisi de çin malı. Onu söyleyen arkadaş neye göre demiş çözemedim. Çin malı motor aldığında problem yaşama ihtimalin çok yüksek ama ilk motorun olacaksa ve bütçe kısıtlıysa bahsettiğin modeli satın alabilirsin. 50 cc olduğu için sigorta zorunlu değil ama yine de yaptırmanı tavsiye ederim sıkıntı yaşadığında daha çok başın ağrır çünkü.
scooter olarak tavsiye edebileceğin bir model var mı. dediğim model hem sıvı soğutmalı hem 50cc gözüküp 125 olmasından dolayı onu düşündüm ama başka fikirlere açığım.

%100 yanlış bir önerme. Skuter aynı cc motosikletten daha rahattır. Hatta skuter genel olarak motosikletten daha rahattır. 125cc skuterimi aldığım günden beri, her gün işe motorla gitmeme rağmen, motosikletime 4-5 kere falan bindim (2-3 aydır)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri