Nothing Phone 1 ve Samsung Galaxy A26 5G

xACa

80+
Reaksiyon skoru
111
Merhaba max 14k olucak şekilde telefon almayı düşünüyorum. Normalde Nothing 8 128 almayı düşünüyordum fakat bugün A26 8 256 gördüm. İki telefon arasında kararsız kaldım. Nothing güzel bir telefon okuduğım kadarıyla. Ancak güncelleme almayı bıraktı, aynı zamanda Türkiye'de parça ve teknik servis konusundan düşündürüyor.

nothing phone daha iyi. güncelleme istiyorsanız a35-36 bakın.
a26 da yeni çıkmış bir cihaz (25 mart) 6 yıl güncelleme + güvenlik sözü veriyor. a35 36 konusunda haklısınız fakat a35 bile şuan düzgün satıcıda 15k malesef çıkartamıyorum o kadar.

Garanti süreci içinde yeni cihaz temin ettiklerinden bahsediliyor, garanti bittikten sonra sorun olursa diye düşünülüyorsa diğer seçenekler de iyidir. Güncelleme konusu sorun olmayacaktır, uzun yıllar gider sabit kaldığı sürümde. A26 yerine A36 daha iyi olur.

yanında kılıf hediyesi ile geliyordu kılıfla kullanırsanız bir şey olacağını sanmıyorum.
bu konudan farklı, farklı bir forumda forumun admini nothing phone 2a 2.kattan düşüp bir şey olmadığını iddia etti sizce doğruluk payı varmı?

a26 da yeni çıkmış bir cihaz (25 mart) 6 yıl güncelleme + güvenlik sözü veriyor. a35 36 konusunda haklısınız fakat a35 bile şuan düzgün satıcıda 15k malesef çıkartamıyorum o kadar.

samsung türkiye garantili satıcılara bakın şuan tek tek satıcıları araştıracak vaktim yok maalesef. 300-400tl fazla verip bir üst model almak çok daha mantıklı bence biraz daha birikim yapmanızı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konudan farklı, farklı bir forumda forumun admini nothing phone 2a 2.kattan düşüp bir şey olmadığını iddia etti sizce doğruluk payı varmı?
yani 2. kattan düşüp kılıfsız bir şey olmayacağını sanmıyorum ama kılıfla düşmüşse olabilir. düştüğü yer de önemli sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca ben iki seçenek arasından nothing phone 1 seçerdim. android 15 en az 4-5 yıl daha rahatlıkla yetecek seviyede. ben yeni gelen özellikleri de kullanmak istiyorum diyorsanız orası ayrı tabii.

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
Garanti süreci içinde yeni cihaz temin ettiklerinden bahsediliyor, garanti bittikten sonra sorun olursa diye düşünülüyorsa diğer seçenekler de iyidir. Güncelleme konusu sorun olmayacaktır, uzun yıllar gider sabit kaldığı sürümde. A26 yerine A36 daha iyi olur.
bu mevzu güzelmiş bunu da düşüneceğim. sanırım a36 nothingden daha iyi oluyor bu durumda

bu mevzu güzelmiş bunu da düşüneceğim. sanırım a36 nothingden daha iyi oluyor bu durumda
İşlemci ve kamera konusunda Phone 1'in potansiyeli daha iyi, ekran konusunda A36 (pek fark etmeden) daha önde olur. Kozmetik detaylar, tasarım, hızlı şarj, güncellik/güncelleme konusunda A36 daha iyi. Daha iyiden ziyade bu şekilde alınır olur A36. 44 dereceye ulaştığını, 40 ve 44'ün fark ettirdiğini yazan kullanıcı da vardı forumda, ısı konusu da A36'nın (işlemci mevzusu) aleyhine olur.

Geri