Parolapara ve izyico ile wraithden bunu alabilirsinSelamlar,POCO X7 PRO kullanıyorum,pubg mobile,müzik için f/p kulakliçi kulaklık arıyordum,öneriniz var mıdır ?
izyico ve parolapara olayı nedir bilmiyorum vallaParolapara ve izyico ile wraithden bunu alabilirsin
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Parolapara ile 400 tl ye kadar ilk siparişte %50 cashback veriyo izyicoda benzeri bi mevzu ikisini wraithde kullanabiliyor olman lazımizyico ve parolapara olayı nedir bilmiyorum valla
Ustam o zaman bu kulakligin fiyatı 200-300 lira bandına gelicek demektir, teşekkür ederimParolapara ile 400 tl ye kadar ilk siparişte %50 cashback veriyo izyicoda benzeri bi mevzu ikisini wraithde kullanabiliyor olman lazım
MuhtemelenUstam o zaman bu kulakligin fiyatı 200-300 lira bandına gelicek demektir, teşekkür ederim