Çözüldü✓ Scyrox v6 kullanan var mı?

ÖmerGz

80+
Reaksiyon skoru
7
Scyrox v6 almayı düşünüyorum fakat internette scroll wheella ve yazılımının performansıyla ilgili neredeyse hiçbir bilgi bulamadım. Gördüğüm tüm inceleme videoları sponsorlu olduğundan belli başlı öne çıkan özellikleri dışında detay vermiyorlar/içini açıp incelemiyorlar. Scroll wheel benim için çok önemli, ani ve yüksek hızlı kaydırmalar yaparak kullanıyorum ve şu anki mouseum artık neredeyse hiç kaydırmıyor boşa dönüyor. Kullanan birisi varsa şu test sitesindeki grafiğin özellikle çok hızlı kaydırmalarda ne kadar lineer olduğuyla ilgili veri paylaşabilir mi? Bir de yazılım performansından kastım makroların ne kadar tutarlı ve hızlı çalıştığı. Örneğin şu anki mouseumda bir tuşa basılı tuttuğumda 10ms aralıklarla bassın dediğimde de 50ms aralıklarla bassın dediğimde de aynı cps değerlerini alıyorum. Bu mouseun makrosuyla max kaç cps alınabiliyor? Kullanan birisi genel deneyimleriyle birlikte bu soruları cevaplarsa çok memnun olurum

Cevap veren olmadı ve fiyatı çok uygun olduğundan beklemek istemeden aldım, aynı şeyleri merak eden varsa ben cevaplamış olayım:
scroll wheel oldukça standart, olması gerektiği gibi çalışıyor. Birkaç yıl içinde muhtemelen değişim ister gibi hissettiriyor çoğu mousedaki gibi. Makro ise en az 10ms aralıklarla uygulanabiliyormuş ve 56cps gibi bir değer aldım, bilmiyorum belki farklı modlarında daha da yüksek değerler alınabiliyodur fakat bu da benim için fazlasıyla yeterli. Genel olarak da beklediğimden daha iyi hissettiriyor, rival 3 ün başparmak butonlarının hem konumunu hem şeklini hem de basış hissiyatını sevmiyordum ve bu mouse üçünü de benim için mükemmel sağlıyor. Onun dışında ilk bakışta sevmediğim şeyleri ise alt kısmında hiçbir etiket vs olmaması biraz garip gösteriyor, açma kapama tuşu da ucuz rc arabalardaki gibi. Bir de dpi değiştirme butonunun altta olması hoş değil scroll wheelın hizasında olsa bence daha iyi olurmuş. Şu an aldığıma memnunum genel olarak beklediğimden çok daha iyi hissettiriyor, alacak arkadaşların daha spesifik bir sorusu olursa cevaplayayım

scyrox v6 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ? 250 mah batarya hakkında biraz çekincelerim var sanırım şarjı uzun dayanmayacakmış gibime geliyor (genelde bilgisayarı uzun saatler kullanan biriyim günde en az 10 saat pc açık kalıyordur)

scyrox v6 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ? 250 mah batarya hakkında biraz çekincelerim var sanırım şarjı uzun dayanmayacakmış gibime geliyor (genelde bilgisayarı uzun saatler kullanan biriyim günde en az 10 saat pc açık kalıyordur)
üzgünüm biraz geç cevap olacak ama, 1 aydır kullanıyorum ve bataryası için şunu diyebilirim:
ben de her gün pcyi uzun süre açık tutuyorum ve en az 3 4 saat aktif mouse kullanıyorumdur. 1k hz de kullanıyorum çünkü daha yüksek hızlar hem stabil değil(gecikme takılma şeklinde değil de sabit bir polling rate sağlama konusunda), hem aşırı güç tüketiyor hem de gereksiz. gerçekten gereksiz. 1khz ile 8k hz arasında fark edilebilecek hiçbir şey yok. 1 dakikada %2 biten şarj haricinde :) 1k hzde bu şekilde sabit kullanımımla %100'den %20ye yaklaşık 7 8 günde geliyor. Yani tamamen sıfıra kadar kullanıcam derseniz (kullanımınızın benden daha yoğun olduğunu varsayarsam) muhtemelen yine en kötü 1 hafta idare eder. Ama zaten mouse bataryalarının şarj olması pek de uzun sürmüyor. Şahsen %15 20lerdeyken takıyorum ve 1 bilemedin 1.5 saatte doluyor ve bir hafta daha kullanıyorum. O yüzden şarj konusu benim pek de canımı sıkmadı. Eğer pek oyun oynamıyorsanız veya rekabet hırsınız yoksa vxe r1 se+ gibi 500mah bataryalı bir model bakabilirsiniz, sensörü vs daha düşüktür fakat gündelik kullanım açısından çok daha uzun ömürlüdür ve mantıklı bir seçimdir diye düşünüyorum. Benim canımı sıkan ise 2 şey oldu: batarya göstergesi çok saçma. İlk aldığımda zırt pırt şarjına bakıyordum ve hep bir sorun varmış gibi geliyordu. Saatlerce kullanırım hiç düşmez, sonra 1 dkda %6 7 falan azalır. Kapatıp ertesi gün baktığımda %1-2 artmış olur vs vs. O yüzden o şarj göstergesi çok da müthiş çalışan bir şey değil ve sürekli bakmak canınızı sıkmaktan başka bir şey yapmaz. Artık sadece gün sonunda kapatırken bakıyorum ve günde ortalama 10-15 civarı azalmış oluyor. Bir de bluetooth olmaması eğer laptop kullanıyorsanız biraz can sıkıcı. Performans olarak ise hiçbir sıkıntı yaşamadım takılma gecikme vs. şimdilik her şey mükemmel

Geri