Öneri 2. el eski ekran kartı önerisi

Mantıklı Kanks Aferim

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,572
Bütçe
400
Dostlar, selamünaleyküm.
İki ekran kartım var ve ikisi de aşırı güçsüz.
Birisi (GTS 250) kas gücü olarak iyi fakat DirectX 11 desteği olmadığından neredeyse hiçbir oyunu açamıyor ve sürekli yeşil ekran verip ekran gidip geliyor (bunu yazarken ekranda çizgilenmeler olup kapandı).
Diğer kart ise ATI Radeon HD 6250. Bu kart beni 15 yıldır idare ediyor. Özellikle de DirectX 11 desteği sayesinde League of Legends, CS:GO, Valorant gibi oyunları en düşük ayarda, pencere modunda 10-20 FPS ile zor da olsa oynatıyor. Ancak bunda da ekran gitme ve çizgilenme sorunu var. Özellikle 1920x1080 çözünürlük veremiyor.

Sahibinden'de neredeyse hiç ekran kartı yok. Daha doğrusu, uygun fiyata yok. Bu yüzden platform fark etmez; fan, soğutucu gibi şeyleri dikkate almıyorum, orasını ben hallederim. Yeter ki kart çalışsın.

Sahibinden Link Hocam iyi midir kötü müdür bilmem fakat bunu buldum. Bütçeyi biraz daha arttırmanız gerekecek. Artmaz diyorsanız da Sahibinden Link.

Yani gt 730 gibi bir kartın en düşük 1000 liradan satıldığı bir dönemde gerçekten düzgün ürün bulmak çok zor. Bir akıllı arkadaşımız da 3000 liraya koymuş :ROFLMAO:. Ulan insafsız kaç ay önce 2400 liraya gtx 1060 aldım 3000 liraya koymaya utanmıyor musun?

Ekran görüntüsü 2025-05-27 191854.webp

Yani gt 730 gibi bir kartın en düşük 1000 liradan satıldığı bir dönemde gerçekten düzgün ürün bulmak çok zor. Bir akıllı arkadaşımız da 3000 liraya koymuş :ROFLMAO:. Ulan insafsız kaç ay önce 2400 liraya gtx 1060 aldım 3000 liraya koymaya utanmıyor musun?

Alıntıyı görüntüle
bu kazık değil, dolandırıcılıktır. sahibinden'e bakınca şok geçiriyorum zaten

bu kazık değil, dolandırıcılıktır. sahibinden'e bakınca şok geçiriyorum zaten
Ben delirip çıkıyorum direk. Biraz da kulak çınlatıyorum tabii ki :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gt 9800 nasıl bir kart hocam uygun mu

anlaşılan parçalarımı satmam gerekecek. 400 liraya GTX 770 almadığım günün sabahına uyanmasam keşke
1060'a geçtiğim zaman eski gt 730'umu satmıştım. Keşke satmasaymışım uyguna bırakırdım size.

her gün yeni ilan geliyor hocam biraz pusuda durun uygun bir şey yakalarsanız alın. Pes etmeyin hemen.

1060'a geçtiğim zaman eski gt 730'umu satmıştım. Keşke satmasaymışım uyguna bırakırdım size.
kaça mesela? ona göre üzüleceğim

her gün yeni ilan geliyor hocam biraz pusuda durun uygun bir şey yakalarsanız alın. Pes etmeyin hemen.
Q8200'ü aldığımdan beri ekran kartı bakıyorum. yani 3 ay oldu

Geri