🔥İndirim 14600KF 8099 TL+ 1710 TL cashback Toplam 6390 TL 🔥

stok fanla kullanıyorsanız bu işlemci için soğutucu almalısınız. anakartınız da z serisi değilse K özelliğinden faydalanamazsınız.

Thermalright Peerless Assassin 120 Se Argb Beyaz İşlemci Hava Soğutucu var
anakartda​

Asus

Asus Prime H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart​

12400 f yerine alırınımı uyarmı
Anakart B serisi ise oyunlarda Tam performans verir .
Z serisi performans + işlemci OC desteği sunar

Önemli etken Vram sayısı . H serileri VRm düşük olduğundan ısıyı dağıtamıyor ve işlemci gücünü kısıyor . anakart vrm sayısı ve vrm soğutması iyi bi anakart ile bu işlemci 12400F ten sonra size roket gibi gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright Peerless Assassin 120 Se Argb Beyaz İşlemci Hava Soğutucu var​

anakartda​

Asus

Asus Prime H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart​

O anakart ile kullanacam ben de şimdi geçici süre. Sonrasında 14 Faz Vram olan Bi B anakart veya Z anakart alıp devam edecek en az 3 sene baş ağrıtmaz diye tahmin ediyorum

Önemli etken Vram sayısı . H serileri VRm düşük olduğundan ısıyı dağıtamıyor ve işlemci gücünü kısıyor . anakart vrm sayısı ve vrm soğutması iyi bi anakart ile bu işlemci 12400F ten sonra size roket gibi gelir

O anakart ile kullanacam ben de şimdi geçici süre. Sonrasında 14 Faz Vram olan Bi B anakart veya Z anakart alıp devam edecek en az 3 sene baş ağrıtmaz diye tahmin ediyorum
benim anakartlamı

F/P elektrikli soba.

asus prime b660mk d4 e olur mu hocam ben kullanıyorum 13400f den geçilir mi online oyunlarda valorant ve cs de 240 fps üstü sabit verir mi çünkü ben alamıyorum 13400f ile

Buna alınacak en ucuz anakart ne kadar? 7600x + b650 tomahawk satıp geçmek mantıklı bence baya güç farkı var gibi.

Rakibi 9700X bu işlemcinin. 7700'den biraz daha performanslı ama daha çok ısınıyor.
Evet varsayılan olarak gereksiz güç tüketiyor ama biraz BIOS'tan anlıyorsanız performansta kayıp olmadan büyük oranda düşürülebiliyor güç tüketimi. Hava soğutma veya 240mm ile çok rahat soğutursunuz o şekilde. Bu fiyatlara 6c/12t 9600X satılıyorken her halukarda alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,676
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri