bado6100
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Papara gibi patlayacak bu da![]()
iyzico çok iyi bir firma, diğerlerine benzemez.
Papara gibi patlayacak bu da![]()
iyi7500f den iyi midir?
12400 f yerine alırınımı uyarmı
stok fanla kullanıyorsanız bu işlemci için soğutucu almalısınız. anakartınız da z serisi değilse K özelliğinden faydalanamazsınız.
Anakart B serisi ise oyunlarda Tam performans verir .12400 f yerine alırınımı uyarmı
O anakart ile kullanacam ben de şimdi geçici süre. Sonrasında 14 Faz Vram olan Bi B anakart veya Z anakart alıp devam edecek en az 3 sene baş ağrıtmaz diye tahmin ediyorumThermalright Peerless Assassin 120 Se Argb Beyaz İşlemci Hava Soğutucu var
anakartda
Asus
Asus Prime H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart
benim anakartlamıAnakart B serisi ise oyunlarda Tam performans verir .
Z serisi performans + işlemci OC desteği sunar
Önemli etken Vram sayısı . H serileri VRm düşük olduğundan ısıyı dağıtamıyor ve işlemci gücünü kısıyor . anakart vrm sayısı ve vrm soğutması iyi bi anakart ile bu işlemci 12400F ten sonra size roket gibi gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O anakart ile kullanacam ben de şimdi geçici süre. Sonrasında 14 Faz Vram olan Bi B anakart veya Z anakart alıp devam edecek en az 3 sene baş ağrıtmaz diye tahmin ediyorum
Yok sonradan gördüm H610M varmış sizde de. O anakart bu işlemciyi tam güçte çalıştırmaz .benim anakartlamı
Evet7500f den iyi midir?
Rakibi 9700X bu işlemcinin. 7700'den biraz daha performanslı ama daha çok ısınıyor.7500f den iyi midir?
asus prime b660mk d4 e olur mu hocam ben kullanıyorum 13400f den geçilir mi online oyunlarda valorant ve cs de 240 fps üstü sabit verir mi çünkü ben alamıyorum 13400f ileAnakart B serisi ise oyunlarda Tam performans verir .
Z serisi performans + işlemci OC desteği sunar
Önemli etken Vram sayısı . H serileri VRm düşük olduğundan ısıyı dağıtamıyor ve işlemci gücünü kısıyor . anakart vrm sayısı ve vrm soğutması iyi bi anakart ile bu işlemci 12400F ten sonra size roket gibi gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O anakart ile kullanacam ben de şimdi geçici süre. Sonrasında 14 Faz Vram olan Bi B anakart veya Z anakart alıp devam edecek en az 3 sene baş ağrıtmaz diye tahmin ediyorum
Evet varsayılan olarak gereksiz güç tüketiyor ama biraz BIOS'tan anlıyorsanız performansta kayıp olmadan büyük oranda düşürülebiliyor güç tüketimi. Hava soğutma veya 240mm ile çok rahat soğutursunuz o şekilde. Bu fiyatlara 6c/12t 9600X satılıyorken her halukarda alınır.Rakibi 9700X bu işlemcinin. 7700'den biraz daha performanslı ama daha çok ısınıyor.