Rust oyundan atıyor durduk yere

sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen işlemciden bahsediyorsun kendimde dandik bir işlemci olmasına rağmen 160 fps oynuyorum tamam kardeşim bildiğini yap sen kolay gelsin
Reis hangi dandik işlemciyle 160 fps alıyorsun bende kendime göre dandik olan i5 12400f le 100 anca görüyor boş sunucuda anca 140 yani x3d bi işlemciyi dandik olarak görüyorsan o senin bildiğin iş

Reis hangi dandik işlemciyle 160 fps alıyorsun bende kendime göre dandik olan i5 12400f le 100 anca görüyor boş sunucuda anca 140 yani x3d bi işlemciyi dandik olarak görüyorsan o senin bildiğin iş
Bende diyorum ona ekran kartına değil daha çok işlemci tabanlı oyun adam 160 fps den 80 lere duşuyor bu oyunda ben fps değil olayım bu lanet oyun neden sunucudan atıyor ve oyundna atiyor ilk zamanlarda oyundan atardı şimdi sunucudan da atiyor oyuna girerken de atiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam üzerinden Rust - Özellikler - Yerel Dosyalar - Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanıp eksik veya bozuk dosyaları düzeltebilirsin. Sorun devam ederse Teknoloji Destek Hattı var orayı arayıp destek alabilirsin benim sorunumu giderdiler.
Bir tek senin ki oldu birader drop filan daha az giriyor oyundan da atmadı teşekkür ederim yalnız bir şey söyleyeceğim bu oyuna hangi işlemci iyi gider 7.8 ay sorna değişicem biraz zevkini çıkarayım diyorum askere gitmeden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri