9070 xt rt performansı...

Test sağlıklı durmuyor vramlerini fullemişler üstüne rtx5070 ortalaması yüksek olsa bile yüzde1lerden sürekli takılarak oynandığı belli

Buna katılıyoruz zaten. Bunu tartışmıyoruz.
Tamam zaten konunun asıl amacı bu değil mi? Mfg de nvidia tokatlamış ne düşünüyorsunuz demişsin. Bende diyorum ki 4090'ı tokatlıyor. Yani soru işareti göremiyorum.

Bende fps oyunlarını daha sıklıkla oynuyorum hikaye oyunları oynasan bile belli bir sonu var piyasada kac tane story oyunu var elbet işin sonunda saat olarak daha cok oynayacağın fps oyunu daha cok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070ti 10k daha pahalı 9070xtden aradaki farka ekipman seti dizilir blackshark v2 pro fun60 ultra aj159 apex aldım 😂😂
Olm sen ne laftan anlamaz adamsın ya
Ona bakarsan Asus markasının kartları 42 bin lira falan. 9070 xt'den bahsediyorum.
Ama 40 bine bulabiliyorsun 5070 ti.

Test sağlıklı durmuyor vramlerini fullemişler üstüne rtx5070 ortalaması yüksek olsa bile yüzde1lerden sürekli takılarak oynandığı belli
9070 xt 5 gb daha fazla ram tüketiyor. İşlemci yükünü arttırıyor. 364 w ile çalışıyor. Bilgisayarı aşırı yorduğu çok belli.
9060 serisi geldiğinde 8 gb olursa fena patlayacaklar.

Ona bakarsan Asus markasının kartları 42 bin lira falan. 9070 xt'den bahsediyorum.

9070 xt 5 gb daha fazla ram tüketiyor. İşlemci yükünü arttırıyor. 364 w ile çalışıyor. Bilgisayarı aşırı yorduğu çok belli.
Amd her zaman daha fazla vram kullanıyor 8GBden fazla isteyen oyunlar her zaman patlayacak. Fazla ram kullanması testlerin aynı koşullarda yapılmadığını gösteriyor

Oglum sen essek misin 9070xt 30kdan alinabilirken 5070ti 40kdan başlıyor o da en dandirik modeller baslatma simdi asusuna falan aynı petformans için 10k fazla oduyorsunuz oh ödeyin

Amd her zaman daha fazla vram kullanıyor 8GBden fazla isteyen oyunlar her zaman patlayacak. Fazla ram kullanması testlerin aynı koşullarda yapılmadığını gösteriyor
Aynı koşulda olmayan donanımı bana söyler misin?

Ekler

• IMG_0874.webp
    IMG_0874.webp
    36.6 KB · Hit: 36
  • IMG_0873.webp
    IMG_0873.webp
    44.7 KB · Hit: 35
Dostum burda sorulması gerek sorular şunlar? MFG'yi oynadığın her oyunda aktif edebiliyor musun? MFG açtığın zaman görüntü kalitesi ve input lag seni rahatsız ediyor mu? Eğer bu soruların cevapları seni tatmin ediyorsa 5000 serisi hariç hiçbir ekran kartı alman mantıklı değil çünkü MFG ile elde edilen FPS'ler inanılmaz. MFG açtığın zaman sadece AMD değil 4090 da yarışamaz bu kartlarla.

Dostum burda sorulması gerek sorular şunlar? MFG'yi oynadığın her oyunda aktif edebiliyor musun? MFG açtığın zaman görüntü kalitesi ve input lag seni rahatsız ediyor mu? Eğer bu soruların cevapları seni tatmin ediyorsa 5000 serisi hariç hiçbir ekran kartı alman mantıklı değil çünkü MFG ile elde edilen FPS'ler inanılmaz. MFG açtığın zaman sadece AMD değil 4090 da yarışamaz bu kartlarla.
Aynen katılıyorum dostum. Ranked oyunlar haricinde oluşan gecikme sürelerini dert etmiyorum. Cs valorant tarzı oyunlar da işlemci yüklü olduğu için gerek bile kalmıyor.

tarafsız değil testi yapan. attığım 2ss hardware unboxeddan
Rt ve fg teknolojilerinden bahsediyoruz aga gitmişsin saf güç oranlarını atmışsın... hiçbir cevabın muhatabına değil.

yapay zeka dünyayı ele geçiremez ama yapay zeka yüzünden insanlar birbirini yiyecek en basit örnek bu fkdkfkf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,559
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri