1.3 Tce megan 4 motor yeme olayı

Valla bende 1‌.3tce megan4 bakıyorum bu aralar. Motor yeme muhabbetleri kafa karıştırıyo ama sonuçta bir çok ilan 150bin kmyi devirmiş. Ben 70-80bin kmde bakıyorum

Valla bende 1‌.3tce megan4 bakıyorum bu aralar. Motor yeme muhabbetleri kafa karıştırıyo ama sonuçta bir çok ilan 150bin kmyi devirmiş. Ben 70-80bin kmde bakıyorum
evet Kafa karıştırıyor baya 1.5 dci daha mantıklı gibi geliyor bana

Hocam
1.5 dciyi daha yüksek kmde bulabiliyosun oyüzden yıpranmış arabayada yanaşmak istemiyorum. Ve aynı keyifi vermiyormuş
Hocam bence gayet keyifli hızı olsun vsm gayet yeterli 1.3 tce kadwr değil ama 1.3 tce den düşmüyorsan hissetmezsin yüksek km de ama yine 80 k çok yüksek km sayılmaz daha ömürlü motor ama bende bilmiyorum arasında kalıyorum focus 1.5 tdci da mantıklı geliyor ama içi çok boş ve pahalı ama kaliteli malzeme olarak

Hocam

Hocam bence gayet keyifli hızı olsun vsm gayet yeterli 1.3 tce kadwr değil ama 1.3 tce den düşmüyorsan hissetmezsin yüksek km de ama yine 80 k çok yüksek km sayılmaz daha ömürlü motor ama bende bilmiyorum arasında kalıyorum focus 1.5 tdci da mantıklı geliyor ama içi çok boş ve pahalı ama kaliteli malzeme olarak
Sırf bu söylentiler yüzünden 1.5dci fiyatları uçtu. Adblue olana da yanaşmak istemiyorum. 1.3 tce nin motor yemesini kullanıcı hatalarına bağlıyorum. Memnun olan da çok fazla ki bu motoru nissanda mercedeste çok kullanıyor onlardan da şikayet gelirdi. Ama tabi ilerde bu vakalar artar motor kötü damga yerse satmak epey zorlaşır fiyatları düşer elimizde kalır korkusu da yok değil. Focuslara bende bakıyorum ama keşke benzinli 1,5 ecoboost falan koysalarmış diyorum. Ve de boş paketi bile meganeın boş paketine göre pahalı

Geri