Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,836
@Perfectshot06 @Jill Valentine i don't never forget. şimdi akbank'a götürtmeyin beni
Tıkladım katıldım ama ana menüde çıkmıyor ama katıldım gözüküyor.direkt %50 mi cashback geliyorOn numara kombo olmuş 1000 tl kişiye özel kampanya hocam herkeste çıkmıyor
2000 tl nasıl 400 e düşüyor dostumBütün kampanyalara uygunsa 400TL
Exceria Pro/KC3000/Renegade 3'lüsünden biri daha tutarlı/orantılı olur.hocam "ASROCK B850M PRO" 78003xd ile iyi gider mi bu yoksa daha iyisine mi bakayım sence ?
Bu linklerden nasıl katılıyorsunuz ben Android telefonda linke tıklıyorum iyzico uygulama da açılıyor ama kampanya sayfası açmıyor hangi sayfada idiyse orda duruyor.Tıkladım katıldım ama ana menüde çıkmıyor ama katıldım gözüküyor.direkt %50 mi cashback geliyor
Tıkladım attı hemenBu linklerden nasıl katılıyorsunuz ben Android telefonda linke tıklıyorum iyzico uygulama da açılıyor ama kampanya sayfası açmıyor hangi sayfada idiyse orda duruyor.
Çok şanslisin hocam 1000₺ yani %50 indirim 2 kişide gördüm sadece forumda kişiye özel tanimlamislar size
Şimdiye kadar hiç kullanmamıştım, kendi hakkımı da habersizce boşa harcamışım arkadaştan hesap oluşturdum. Acıdılar bana sanırımÇok şanslisin hocam 1000₺ yani %50 indirim 2 kişide gördüm sadece forumda kişiye özel tanimlamislar size
Çok garip gerçekten ben dün hesap açtım babama gelmedi mesela .dŞimdiye kadar hiç kullanmamıştım, kendi hakkımı da habersizce boşa harcamışım arkadaştan hesap oluşturdum. Acıdılar bana sanırım![]()