Monitörümdeki bu çizgilerin nedeni nedir?

Dartagnan

80+
Reaksiyon skoru
43
Merhablar. Yaklaşık 2 hafta önce eklediğim fotoğraftaki gibi çizgiler çıkmaya başladı monitörümde sebebi nedir ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-05-29 saat 15.11.17_99feb4cc.webp
    WhatsApp Görsel 2025-05-29 saat 15.11.17_99feb4cc.webp
    660.6 KB · Hit: 39
pc ilk açıldğında mı böyle oluyor ? 5-10 saniye sonra kayboluyor mu ?

panel arızası olabilir ya da imkan varsa farklı bir hdmi kablo ile de denemek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

panel arızası olabilir ya da imkan varsa farklı bir hdmi kablo ile de denemek lazım.
benzer sorun televizyonuma olmuştu garantisi vardı gönderdim TV nin paneli değiştirmişlerdi. Bende dikey olarak çıkmıştı bu cizgiden.

benzer sorun televizyonuma olmuştu garantisi vardı gönderdim TV nin paneli değiştirmişlerdi. Bende dikey olarak çıkmıştı bu cizgiden.
Eyvallah hocam denicem

ben laptop bağlıyorum

monitöre de bu direkt monitörlük bir durum gibi geldi
çift monitör kullaıyorum fhd olanda sıkıntı yok. 2k olanda sadece açılışta 5-10 saniye yatay çizgiler oluşuyor.
hafta sonu ekran kartını felan sök tak yapayım. kablo değiştireyim. bakalım ne olacak .

çift monitör kullaıyorum fhd olanda sıkıntı yok. 2k olanda sadece açılışta 5-10 saniye yatay çizgiler oluşuyor.
hafta sonu ekran kartını felan sök tak yapayım. kablo değiştireyim. bakalım ne olacak .
kimi kronik sorunlu bazı monitörler var. monitör ısınınca çizgiler kayboluyor falan. karışık bi konu bro.

kimi kronik sorunlu bazı monitörler var. monitör ısınınca çizgiler kayboluyor falan. karışık bi konu bro.
1,5 yıldır kullanıyorum. 1haftadır oluyor. dediğin gibi panel bozulduysa bayramdan sonra garantiye göndereceğim. garanti bitmeden :)

1,5 yıldır kullanıyorum. 1haftadır oluyor. dediğin gibi panel bozulduysa bayramdan sonra garantiye göndereceğim. garanti bitmeden :)
gönderirken muhakkak fotoğrafını çek bozuk gözüken yerin çıktısını al kutunun içine salla. MSI lar 3 yıl garantiliydi heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri