hemen hemen aynılar ama bence Msı tasarımı daha güzelDostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hangi anakart daha iyidir aralarında pek fiyat farkı yok lakin özellik olarak hangisi daha iyidir karar veremedim o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkisinin arasında 100 - 150 TL gibi bir şey oynuyor hocam.Soğutma, vrm, özellik olarak yakın anakartlar. Hangisi daha uygunsa onu al.
Evet MSI tasarım olarak daha iyi gibi duruyorhemen hemen aynılar ama bence Msı tasarımı daha güzel
Bir de şu gigabyte anakart portlarında hala 20 yıllık klavye mouse portu koymuşlar güncel anakarta o çok uyuzuma gitti yaİkisinin arasında 100 - 150 TL gibi bir şey oynuyor hocam.
Evet MSI tasarım olarak daha iyi gibi duruyor
Hocam ilk olarak bütçe belirtmemişsiniz. İkinci olarak ben de am5 uyumlu anakart bakarken şöyle bir konuyla karşılaştım;Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hangi anakart daha iyidir aralarında pek fiyat farkı yok lakin özellik olarak hangisi daha iyidir karar veremedim o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam YouTube daki şu videonun 3. dakika 44. saniyesinde eagle ax in arkasını gösteriyor ve redditteki yorumu doğrulayacak şekilde mosfetleri arka plakaya lehimlemişler. Kısacası adamın yorumunu teyit edebildim.Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hangi anakart daha iyidir aralarında pek fiyat farkı yok lakin özellik olarak hangisi daha iyidir karar veremedim o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.