Hocam tuf b850m plus daha güncel ve daha iyi bir anakart. Rog olması yanıltmasın sizi.ROG var iken ve aralarında bu kadar minimal fark var iken hocam ROG seçerim normalde pek ASUS sevmem de MSI üzdü beni çok feci şekilde o yüzden Asus geçiyorum.
Hocam tuf b850m plus daha güncel ve daha iyi bir anakart. Rog olması yanıltmasın sizi.ROG var iken ve aralarında bu kadar minimal fark var iken hocam ROG seçerim normalde pek ASUS sevmem de MSI üzdü beni çok feci şekilde o yüzden Asus geçiyorum.
Epey’den karşılaştırmaya baktım hocam ne gibi bir fark var arkadaş aman aman bir fark yok dedi biri 2022 model diğeri 2025 model ufakta bir faz mevzusu var görebildiğim o kadar.Hocam tuf b850m plus daha güncel ve daha iyi bir anakart. Rog olması yanıltmasın sizi.
Elimdekileri de satıcam hocam ama masraf olmuyor o kadar fazla anakart değiştirmem şart eğerki geleceğe yatırım olsun diyorsanız ATX kasa da alayım daha upgrade derdim kalmaz.katılıyorum Spect'e.Kasaya ekstra masraf olacak kasanız gayet iyiyken.
Hocam boşa kasayı değiştireceksiniz masrafa ne gerek var sonuçta. Beni ilgilendirmez tabii ama gereksiz olur açıkcası. 200 lira fazla verip b850m plus alın direkt bence. Zaten bu anakartı kolay kolay değiştirmezsiniz de. Karar sizin b650 yi almak isterseniz o da iyi ben b850m plus ı tercih ederim.Epey’den karşılaştırmaya baktım hocam ne gibi bir fark var arkadaş aman aman bir fark yok dedi biri 2022 model diğeri 2025 model ufakta bir faz mevzusu var görebildiğim o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimdekileri de satıcam hocam ama masraf olmuyor o kadar fazla anakart değiştirmem şart eğerki geleceğe yatırım olsun diyorsanız ATX kasa da alayım daha upgrade derdim kalmaz.
Bir parça görüntüye önem veriyorum hocam o sebepten ötürü ama eğer gerçekten alınmaz değmez derseniz de tuf ‘ta alırım problem değil o kadar sistem topladım görüntüye pek bakmadım artık bakıyorum o yüzden.Hocam boşa kasayı değiştireceksiniz masrafa ne gerek var sonuçta. Beni ilgilendirmez tabii ama gereksiz olur açıkcası. 200 lira fazla verip b850m plus alın direkt bence. Zaten bu anakartı kolay kolay değiştirmezsiniz de. Karar sizin b650 yi almak isterseniz o da iyi ben b850m plus ı tercih ederim.
Hocam ufak bir soru soracağım yazılım mühendisiyim ve genel de FPS oyunları oynuyorum işlemcim 7500F 7600X geçmeye değer mi yoksa bunlar yerine 7800X3D’ye mi geçim?https://pckolik.com.tr/urun/MAG-PANO-100R-PZ-WHITE?ref=akakce&v=1.4.8 hepsipay cashbackiyle güzel fiyata gelebilir bu kasa hoş duruyor epey.
7500f'ten 7600x geçmek epey saçma olur hocam aşırı iyi bir fırsat yakalanmazsa eğer , 7800x3d mantıklı bir geçiş olabilir ama şuan bir tık zamlandı gibi 13 lere düşüyor arada o zaman denk getirirseniz güzel olur.Bir parça görüntüye önem veriyorum hocam o sebepten ötürü ama eğer gerçekten alınmaz değmez derseniz de tuf ‘ta alırım problem değil o kadar sistem topladım görüntüye pek bakmadım artık bakıyorum o yüzden.
Hocam ufak bir soru soracağım yazılım mühendisiyim ve genel de FPS oyunları oynuyorum işlemcim 7500F 7600X geçmeye değer mi yoksa bunlar yerine 7800X3D’ye mi geçim?
Yani 7500F’in üstü 7800X3D doğru mudur?7500f'ten 7600x geçmek epey saçma olur hocam aşırı iyi bir fırsat yakalanmazsa eğer , 7800x3d mantıklı bir geçiş olabilir ama şuan bir tık zamlandı gibi 13 lere düşüyor arada o zaman denk getirirseniz güzel olur.
Doğrudur hocam geçiş için mantıklı eğer fps oynuyorsanız daha da mantıklı.Yoksa daha az daha uyguna 9700x önerecektim ama Fps için x3D'li işlemciler çok fark atıyor.Yani 7500F’in üstü 7800X3D doğru mudur?
Haklısınız aklımda bulunsun bu bilgi alacağım zaman güzel indirim düşerse 7800X3D alırım, Son olarak bir parça kararsız kaldım ve dejavu yaşıyorum uykusuzlukta var bir parça görüntüye önem verdiğim için RAM+Kasa+Bahsettiğim anakart alsam beni uzun yıllar götürür mü performans olarak? @SpectDoğrudur hocam geçiş için mantıklı eğer fps oynuyorsanız daha da mantıklı.Yoksa daha az daha uyguna 9700x önerecektim ama Fps için x3D'li işlemciler çok fark atıyor.
hocam ramler içinize sinmediyse hem beyaz da olsun derseniz https://www.n11.com/urun/xpg-lancer...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bunları öneririm xpg kullanıyorum çok memnunum.Haklısınız aklımda bulunsun bu bilgi alacağım zaman güzel indirim düşerse 7800X3D alırım, Son olarak bir parça kararsız kaldım ve dejavu yaşıyorum uykusuzlukta var bir parça görüntüye önem verdiğim için RAM+Kasa+Bahsettiğim anakart alsam beni uzun yıllar götürür mü performans olarak? @Spect
Taksit seçeneği de olması cazip bence ama patriot f/p olarak önde şuan tabi ama markaya takıldıysanız attığım ramler iyidir.hocam ramler içinize sinmediyse hem beyaz da olsun derseniz https://www.n11.com/urun/xpg-lancer...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bunları öneririm xpg kullanıyorum çok memnunum.
Çok rahat götürür hocam başka bir aksilik yaşanmazsa teknoloji işi şans işi biraz da.Haklısınız aklımda bulunsun bu bilgi alacağım zaman güzel indirim düşerse 7800X3D alırım, Son olarak bir parça kararsız kaldım ve dejavu yaşıyorum uykusuzlukta var bir parça görüntüye önem verdiğim için RAM+Kasa+Bahsettiğim anakart alsam beni uzun yıllar götürür mü performans olarak? @Spect
Attığınız RAM’ler direk anakart ile uyumlu hocam o da avantaj tabi aklımda soru işareti kalsın istemiyorum MSI faciasından sonra güvenemiyorum artık..hocam ramler içinize sinmediyse hem beyaz da olsun derseniz https://www.n11.com/urun/xpg-lancer...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bunları öneririm xpg kullanıyorum çok memnunum.
Taksit seçeneği de olması cazip bence ama patriot f/p olarak önde şuan tabi ama markaya takıldıysanız attığım ramler iyidir.
O zaman içinize sineni alın hocam bütçesi zorlamayacaksa.Attığınız RAM’ler direk anakart ile uyumlu hocam o da avantaj tabi aklımda soru işareti kalsın istemiyorum MSI faciasından sonra güvenemiyorum artık..