elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,683
Sizin seçtiğiniz anakart uyumsuz hocam atx olmaz bu kasaya , mAtx bakmanız gerekiyor.Hangisi uyumlu yani hocam![]()
Sizin seçtiğiniz anakart uyumsuz hocam atx olmaz bu kasaya , mAtx bakmanız gerekiyor.Hangisi uyumlu yani hocam![]()
tuf mAtx evet , kasanın kendi sitesinden de bakabilirsin mAtx uyumlu diyor hocam.m-Atx kasaya ATX anakart olmuyor mu hocam TUF m-atx mi?
Takılmaz hocam.Atx kasaya mAtx anakart takılır ama mAtx kasaya atx anakart takılmaz kasanın sitesindeki uyumluluğa bakılır.Yok şey için sordum bilgi tazelemek için m-atx kasaya atx anakart takılmaz mı?
Hocam expo acik 6000mhz kullanıyorum bi sıkıntı yatmıyor6000 MHz stabil çalıştırması lazım hocam uyumluluk olarak patriot çıkmıyor kendi sitesinde emin olamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan en düşük fiyatında 9600 ₺
Tam olarak bütçe nedir hocam o konudaO zaman sizden bir ATX kasa önerisi rica etsem hocam F/P olursa tadından yenmez.
Sıkıntısız takılma vs olmadan çalıştırıyorsa güzel hocam sitesinde göremedim çünkü teşekkür ederim.Hocam expo acik 6000mhz kullanıyorum bi sıkıntı yatmıyor
4.5kTam olarak bütçe nedir hocam o konuda
siyah mı beyaz mı?Sıkıntısız takılma vs olmadan çalıştırıyorsa güzel hocam sitesinde göremedim çünkü teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4.5k
Gereksiz olur bence tuf b850m plus u alın geçinAnakart beyaz kasayı da beyaz yapalım
ROG var iken ve aralarında bu kadar minimal fark var iken hocam ROG seçerim normalde pek ASUS sevmem de MSI üzdü beni çok feci şekilde o yüzden Asus geçiyorum.Gereksiz olur bence tuf b850m plus u alın geçin