25-30 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
55
Bütçe
30000
Merhabalar. 25-30 Bin TL arası bir kasa alacağım hazır sistem, single player oyuncusuyum. Oyunlarda 60+ FPS benim için yeterli.
RTX 4060ti düşünüyordum. Sizin önerileriniz neler? Çoğu kişi AMD öneriyor fakat DLSS desteğinden dolayı NVİDİA kartlarına çok daha sıcak bakıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir?

Merhabalar. 25-30 Bin TL arası bir kasa alacağım hazır sistem, single player oyuncusuyum. Oyunlarda 60+ FPS benim için yeterli.
RTX 4060ti düşünüyordum. Sizin önerileriniz neler? Çoğu kişi AMD öneriyor fakat DLSS desteğinden dolayı NVİDİA kartlarına çok daha sıcak bakıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir?
4060ti 16 gb ekran kartli sistemler bulabilirsen olabilir vram acisindanda sorun yasatmaz

Hocam o bütçede bence amd tercih edin 7700xt cok guzel olur dlls desteği tabii ki guzel ama 7700xt saf güçte bile paramparça eder

4060ti 16 gb ekran kartli sistemler bulabilirsen olabilir vram acisindanda sorun yasatmaz
anakart b760 yapilarak alinabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o bütçede bence amd tercih edin 7700xt cok guzel olur dlls desteği tabii ki guzel ama 7700xt saf güçte bile paramparça eder
o butcedeki 7700xt sistemler genelde ddr4 oluyor onun harici tercih edilebilir

İntel ekran kartı düşünmüyordum hocam çok fazla negatif yorumlar vardı? Amd ya da Nvidia düşünüyorum

anakart b760 yapilarak alinabilir

o butcedeki 7700xt sistemler genelde ddr4 oluyor onun harici tercih edilebilir
B580 almak ne kadar mantıklı bilemedim açıkçası

İntel ekran kartı düşünmüyordum hocam çok fazla negatif yorumlar vardı? Amd ya da Nvidia düşünüyorum
Hocam 30k 7700xt 7500f ikilisi bulunabilirse cok guzel olur ben biraz araştırayım

Sağolun hocam yardımlarınız için

ben senin yerinde olsam 25 bin liraya güzel bir am5 kasa toplarım, 5 bin liraya da 6600xt alırım şimdilik. Senin istediğin fps nin iki katını da verir zaten. Sonra paran olduğunda istediğin kartı al. Ancak anakartı işlemciyi düşük bütçeli tutarsan ilerde çok canın sıkılır. Hazır sistemlerin çoğu çöp, kendin topla daha iyi.

Hocam araştırdım 35 civarlari bence kendiniz kasa işlemci toplayıp ekran kartını ikinci el alin hemde 2. El alırsanız 7800 xt bile alabilirsiniz belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,350
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri