🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

Konsolcular dışında pek önermem. Daha mantıklı gamepadler var.

iyzico uygulamasında itopya %10 göremedim sadece gaminggen %10 var

pc ile en iyi şekilde çalışan kontrolcü. Ne demek daha mantıklıları var?
BT ile bağlandığı için gecikmesi ve kopması oluyor. Analoglar da uzun vadede drift oluyor ayrıca pilli olduğu için masrafı da oluyor. Bunun yerine bigbig won gale öneririm.

ya 7 8 saat önce big won gale hall kombo aldım iade etsem bunu alabilirmiyim indirimle

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BT ile bağlandığı için gecikmesi ve kopması oluyor. Analoglar da uzun vadede drift oluyor ayrıca pilli olduğu için masrafı da oluyor. Bunun yerine bigbig won gale öneririm.
beyazmı siyahmı

iyzico ve paroloparayı kullanmamıştım hocam bir arkadaş nasıl kullanacağıma dair konu linki atabilir mi veya kısaca bahsederse çok sevinirim. bildiğim kadarıyla iyzicodan parayı çekemiyoruz ama paroloparadan çekebiliyoruz doğru mudur?
Iyzıco'dan da çekiliyor. Bana 900TL geldi, IStanbul Kart uygulamasını indirip hesap doğruladım, sonra da para yükle deyip IYZICO'daki sanal kart ile oradaki parayı aktardım. Istanbul Kart'dan da istediğin IBAN'a atabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@emreturk hocam itopya %10u iyzicoda bulamadım yardımcı olabilir misin keşfette sadece gaminggen var o da değil galiba
Itopya'da ilk alış-veriş IYZICO geri ödeme de yok sanırım. Anlaşmalı firmalar listesinde yok.
Sadece Parolapara'nın ilk Cashbak var.

%10 itopya geri ödeme + ibayram kapmanyası 500 TL toplam 739.90 TL ödeme geldi

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu kolu bilgisayarda kullanabilir miyim?
Edit: Üstte yazmış arkadaşlar kullanılabilir diye. Alıyorum arada oyunlarda sarar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,506
Üyeler
187,522
Son üye
Hamza ozgulmez
Geri