pc ile en iyi şekilde çalışan kontrolcü. Ne demek daha mantıklıları var?Konsolcular dışında pek önermem. Daha mantıklı gamepadler var.
BT ile bağlandığı için gecikmesi ve kopması oluyor. Analoglar da uzun vadede drift oluyor ayrıca pilli olduğu için masrafı da oluyor. Bunun yerine bigbig won gale öneririm.pc ile en iyi şekilde çalışan kontrolcü. Ne demek daha mantıklıları var?
beyazmı siyahmıBT ile bağlandığı için gecikmesi ve kopması oluyor. Analoglar da uzun vadede drift oluyor ayrıca pilli olduğu için masrafı da oluyor. Bunun yerine bigbig won gale öneririm.
kampanyalarda var aşağılara inince@emreturk hocam itopya %10u iyzicoda bulamadım yardımcı olabilir misin keşfette sadece gaminggen var o da değil galiba
Iyzıco'dan da çekiliyor. Bana 900TL geldi, IStanbul Kart uygulamasını indirip hesap doğruladım, sonra da para yükle deyip IYZICO'daki sanal kart ile oradaki parayı aktardım. Istanbul Kart'dan da istediğin IBAN'a atabiliyorsun.iyzico ve paroloparayı kullanmamıştım hocam bir arkadaş nasıl kullanacağıma dair konu linki atabilir mi veya kısaca bahsederse çok sevinirim. bildiğim kadarıyla iyzicodan parayı çekemiyoruz ama paroloparadan çekebiliyoruz doğru mudur?
Itopya'da ilk alış-veriş IYZICO geri ödeme de yok sanırım. Anlaşmalı firmalar listesinde yok.@emreturk hocam itopya %10u iyzicoda bulamadım yardımcı olabilir misin keşfette sadece gaminggen var o da değil galiba