Jelibonbon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
hemen üstte link attım hocam 2 3 mesaj öncesine bakınhocam tam kısaca anlatabilir misiniz ? bu tarz bir kampanya kullanmadım daha önce.
hemen üstte link attım hocam 2 3 mesaj öncesine bakınhocam tam kısaca anlatabilir misiniz ? bu tarz bir kampanya kullanmadım daha önce.
hocam peki gaminggen tr veya itopyadan 1100 tl lik falan bir şey alsak bu şekilde bedavaya gelecek yanlıs mıyım ?740tl iyzico + 400tl parolapara
Malzeme kalitesi zayıf o görüntüsünden belli. Onun dışında donanım olarak dolu bir ürün.Valla fena ürün değil ama biraz dandik gibi . Değer mi alınabilir bence.
Güneş ışığı yemesin temiz bak sorun olmaz.hocam yağlı falan kullanmıyorum elimde terlemiyor fazla genede olurmuki ona göre siyaha döneyim klavyem ve mouse beyaz
Ever tetik kısımları tam fps konsolcular içinMalzeme kalitesi zayıf o görüntüsünden belli. Onun dışında donanım olarak dolu bir ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güneş ışığı yemesin temiz bak sorun olmaz.
Merak ettim ne kadardan sattınız?Ever tetik kısımları tam fps konsolcular için
hesabı kimlik kartınla nfc ile doğrulaArkadaşlar merhaba. iyzico ile öde deyip parolapara sanal kartımı girdiğim zaman ödeme aşamasında doğrulama kodu gelmiyor. Aynı sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
iade etmiyorum gelsin beyaz sararısada bişey olmaz yaMalzeme kalitesi zayıf o görüntüsünden belli. Onun dışında donanım olarak dolu bir ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güneş ışığı yemesin temiz bak sorun olmaz.
hocam parolaparadan mı doğrulamam gerekiyor. parolaparadan zaten doğruladım amahesabı kimlik kartınla nfc ile doğrula
Pil kullanımı hakkında ben de deneyimimi yazayımBT ile bağlandığı için gecikmesi ve kopması oluyor. Analoglar da uzun vadede drift oluyor ayrıca pilli olduğu için masrafı da oluyor. Bunun yerine bigbig won gale öneririm.
2500 0 ayarında denebilir çünkü denemek için aldım 4 5 saat kullandımMerak ettim ne kadardan sattınız?
duracell optimumla bile mi hocamPil kullanımı hakkında ben de deneyimimi yazayım
Pili kullanmıyor adeta içiyor. Duracell muracell dinlemiyor günde 3-4 saat netflix youtube izlemek için kullanırken bile 1-2 hafta zor dayanıyor. O yüzden şarjlı pil şart.