Bu 2.el bu sistem alinir mi

26 27 falan monitor dahil
bütçe kötü değil bu arada sadece ekran kartı ikinci el birşeyler denenebilir belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizin monitör kafanızda belli mi hafif aşarsak sorun olur mu

bütçe kötü değil bu arada sadece ekran kartı ikinci el birşeyler denenebilir belki

sizin monitör kafanızda belli mi hafif aşarsak sorun olur mu
Asus tuf dusunuyodum ama tam belli degil babama sormam lazim butceyi asmak icinde asamam sanirim

Ryzen 5 5600
Asus b450 m-k anakart
16 gb 3200 mhz ram
msi 750W gold sertifikalı power
msi kasa
1 tb m2 ssd
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu

Yukarıdaki parçaları şuanki kampanyalar ile 7800 Tl ye sıfır kapalı kutu adına faturalı alabilirsin.
o nasıl oluyor 7800tl merak ettim. ne kampanyası iyzico falansa boş

1500 Tl lik Ramı 75 Tl ye aldım.

Her gün masaüstü bilgisayar alıp değiştirmiyorsanız şuanda tam bir fırsat etrafımdaki kişiler ile uğraşır bir sistem dizerim. Kimse kolay para kazanmıyor.

Sahibinden de 2. el sistem bakanın cebinde nakit 25.000 Tl si var demektir. Bundan dolayı söyledim.

1500 Tl lik Ramı 75 Tl ye aldım.
Hocam peki 7 tane size kimliğini vericek telefon numarasını vericek kişi var mı ben 2 kişi zor buldum

Kampanya kötü demiuorum ben de ücretsiz enermax t50 aldım(+150₺ geldi bide) atk mercury aldım 1200 e

Hocam peki 7 tane size kimliğini vericek telefon numarasını vericek kişi var mı ben 2 kişi zor buldum

Kampanya kötü demiuorum ben de ücretsiz enermax t50 aldım(+150₺ geldi bide) atk mercury aldım 1200 e
5 kardeş olduğum için eniştem ve yengem de oldugu için ben kolay buldum. tabii ki insanları bilemem. ekstradan 1 tane de arkadaşımdan yaptım. Bu tamamen çevrenizle alakalı.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri