Bu 2.el bu sistem alinir mi

TOPLAM 29K yaptı. Buradaki arkadaşlar illaki daha iyi sistem toplayabilir. Belki anakarttan kısarlar falan. Ama 4060'lı sistem böyle oldu.
Hocam hazir sistemde aynisi 24k falan

20k iyi fiyat değilmi ya alırsan bi kule tipi soğutucuda alırsın yaz geldi serin çalışsın işlemci

Fiyat banada normal geldi ama face gruplarınada Bakın belki daha iyisi düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oradaki ekran kartı ti yalnız kanka
Hayir arkadas bana kendi parcalar atti onu diyorum

Ryzen 5 5600
Asus b450 m-k anakart
16 gb 3200 mhz ram
msi 750W gold sertifikalı power
msi kasa
1 tb m2 ssd
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu

Yukarıdaki parçaları şuanki kampanyalar ile 7800 Tl ye sıfır kapalı kutu adına faturalı alabilirsin.

Ryzen 5 5600
Asus b450 m-k anakart
16 gb 3200 mhz ram
msi 750W gold sertifikalı power
msi kasa
1 tb m2 ssd
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu

Yukarıdaki parçaları şuanki kampanyalar ile 7800 Tl ye sıfır kapalı kutu adına faturalı alabilirsin.

Fiyat banada normal geldi ama face gruplarınada Bakın belki daha iyisi düşer

Oradaki ekran kartı ti yalnız kanka
https://shbd.io/s/VAfLwVTr Hocam buna ne dediniz

Şuanda kampanya var. Sahibinden de satılan hiç bir sistem kampanyadan dolayı uygun değil. Ekran kartsız bir şekilde 10 bin tl civarına orta segment bir sistem dizebiliyorsunuz. Sonra da gidin 2. el ekran kartı takın tamamdır.
Ama rtx 3060 12 gb modeli

Bu sistemin ekran kartsız halini sıfır kapalı kutu 7.000 tl nin altına dizerim. Ekran kartınıda en temizini 10 bine bulurum 17 bine kullanırım. (Kampanyadan dolayı böyle diyorum.)

10.000 Tl
Hocam bu parçaları 7k ya almak için 7 hesap felan açman lazım parayı çekmek var bide Vodafone paya atcanda bankadan çekcen de

Tek hesapla alırsa 12k ya felan gelir muhtemelen bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,967
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri