K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 533
7500f i üflüyerek bile soğutursun hava soğutma gayet yeterli olacaktır görsel olsun diyorsanda bari iyi bir şey al
Link atarmisin hocam koyarim ustunedegmez bu paraya az daha çıkıp artic bitfenix gibi üst düzey markalar alabilirsin
Hocam matx anakartta fan gpu ya temas ediyor o yuzden aliyorum7500f i üflüyerek bile soğutursun hava soğutma gayet yeterli olacaktır görsel olsun diyorsanda bari iyi bir şey al
kasa nedirLink atarmisin hocam koyarim ustune
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam matx anakartta fan gpu ya temas ediyor o yuzden aliyorum
Bir arkadaş daha aldı geçen gün hiçte temas etmiyorduLink atarmisin hocam koyarim ustune
Link atarmisin hocam koyarim ustune
Kasa var yeni alivam 360mm sogacak bi kasakasa nedir
Beyaz yokmu hocam 7800xt pure ile kombine edicem![]()
Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.649,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.gaming.gen.tr/urun/4327...lmf420t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu 360 lıgını bulursan alabilirsin![]()
BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.467,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yine articin ve cube un beyazı vardı ama fiyatları bilmiyorumKasa var yeni alivam 360mm sogacak bi kasa
Beyaz yokmu hocam 7800xt pure ile kombine edicem
Varmis beyazi iş görür mü 1 yıl sonra patlamasındaYine articin ve cube un beyazı vardı ama fiyatları bilmiyorum
rampage copunu bile almam