Araba oyunu önerisii

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Logitech f710 gamepadim var. Eskiden v902 direksiyon setim vardı. Sattım biraz pişmanım. Yazın g29 veya g27 alacağım. Asetto corsa gamepad de çok kötü diyolarlar. Bende WRC 9 ets 2 var ama ets 2 de hızlı gittin mi araba yatıyor direkt. WRC 9 da ise araba modu yok. Ne önerirsiniz?

Hocam gamepass alabilirsiniz. O parayı verceğinize 2-3 ay bir sürü oyun oynarsınız. Hem forza hevesinizi atmış olursunuz.
Bu gamepass nedir nereden alınır acaba? cahilliğim için özür dilerim.

Her yerden alabilirsiniz:mesiamarkt, internet, microsoft store. En ucuzu neredeyse oradan alın. Yeni bir bilgisayar aldıysanız 1.5 yıl içinde 3 ay beleş veriyor diye biliyorum banada vermişti.

Her yerden alabilirsiniz:mesiamarkt, internet, microsoft store. En ucuzu neredeyse oradan alın. Yeni bir bilgisayar aldıysanız 1.5 yıl içinde 3 ay beleş veriyor diye biliyorum banada vermişti.
bilgisayarı alalı 6 ay oldu.

Xboxtan alıyorsun aylık 200 tl içindeki oyunlara sitesinden bakabilirsin bir ton güzel oyun var 1 ay dolduğunda ödemeni yenilemezsen oyunları oynayamıyorsun fakat ilerlemelerin olduğu gibi kalıyor.

tam derman derkeeen farketttimmm,
Assetto Corsa

bilgisayarı alalı 6 ay oldu.
Vardır.3 ay beleş 2-3 ayda siz alsanız nerdeyse yarım yıllık gamepassiniz oluyor. Ücretsiz gamepass doğrulama olarak kredi kartı istiyor sonra geri iade ediyor. 3 ay dolduktan sonra otomatik çekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para çekiyor ilk başta ücretsiz olan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri