Devam ediyor mu bu sorun?Oynadıktan bir yarım saat 1 saat sonra oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve renkler sabit değil. Mor, yeşil ve pembe vb. var böyle glitch efekti gibi gidip geliyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısa bir video çektim.
Şu anda REDUX grafik modu vb. yükledim sıkıntı yok dünden beri. Aşağıdaki gibi birkaç dosya silmiştim oyunun dizininden.Devam ediyor mu bu sorun?
Dosyaları doğrulamayı veya önerecektim. Sorunun kalkmasına sevindim. Ayrıca ekran kartın oyuna yetmiyor olabilir. DirectX 11 ise 10 yapmayı deneyebilirsin. Ekran kartı driver sildikten sonra tekrar indirebilirsin. Tekrar yaşarsan diye aklımda olanları yazıyorum. Yardımcı olur umarım.Şu anda REDUX grafik modu vb. yükledim sıkıntı yok dünden beri. Aşağıdaki gibi birkaç dosya silmiştim oyunun dizininden.
1- Oyun dizinindeki d3dcompiler_46.dll ve d3dcsx_46.dll dosyalarını silin.
2- Belgeler > Rockstar Games > GTA V > Settings.xml dosyasını silin.
3- Oyunun dosyalarını doğrulayın, az önce sildiğimiz dosyaları tekrardan indirecek.
Bu sistemle RDR2'yi 1080p yanlış hatırlamıyorsam ultra veya high ayarlarda 2 kez bitirmişliğim var. GTA V'i de zaten 2-3 kez bitirdim. Yeni yeni oluyor. Enhanced sürüm de değil Legacy sürümü. Pc ise yeni 2-3 haftalık formatlıydı. Driver'ları bile yeni yükledim yaklaşık 6-7 gün önce. O dediğim dosyaları sildikten sonra sıkıntı yaşamadım. Redux ve GTA V Remake 0.1 grafik modlarıyla rahat bir şekilde FPS kaybı olmadan oynuyorum. Varsa da ben hissetmiyorum ve 4. kez bitireceğim oyunu.Dosyaları doğrulamayı veya önerecektim. Sorunun kalkmasına sevindim. Ayrıca ekran kartın oyuna yetmiyor olabilir. DirectX 11 ise 10 yapmayı deneyebilirsin. Ekran kartı driver sildikten sonra tekrar indirebilirsin. Tekrar yaşarsan diye aklımda olanları yazıyorum. Yardımcı olur umarım.