12k ikinci el sistem toplanır mi

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Monitörsüz sadece kasa icin
12k bütçem var
Cs2, lol, fivem oynuyorum

Monitörsüz sadece kasa icin
12k bütçem var
Cs2, lol, fivem oynuyorum
hocam çok rahat toplanır daha 6 ay önce kandi sistemimi topladım ryzen 5 5500 rx 6600 cs de akıyor gidiyor istersen bütçeyi biraz daha çıkarıp işlemciyi 5600 de alabilirsin ama ben gerek duymadım bu bana rahat rahat yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok rahat toplanır daha 6 ay önce kandi sistemimi topladım ryzen 5 5500 rx 6600 cs de akıyor gidiyor istersen bütçeyi biraz daha çıkarıp işlemciyi 5600 de alabilirsin ama ben gerek duymadım bu bana rahat rahat yetiyor
düzeltme benim sistem 12.5k tuttu ssd psu ve işlemci 0 dı işlemciyi 2. el aldım ama 0 dı

Nası yapıcam öyle kötü bir ilcedeyim ki, millet 5 kuruş fiyat düşmüyor, zaten doğru düzgün üründe yok, hepsini param güvendeyle alicam muhtemelen

Hiç toplamadım ortalama fiyat verir misin
Örnek: ekran kartı 6k
Islemci 3k
Psu 1k
Falan o sekilde
R5 3600 2k
A520 2.5k
2x8gb ram 1k
512gb SSD 1k
Enermax kasa PSU 3k
Ekran kartı 3k(1070-rx580)

İşlemci ekran kartı 2.el gerisi sıfır bu tarz bişey çıkabilir

Full 2.el toplarsan 5600+5700xt felanda yapabilirsin ben geçen sene 7.5k ya topladım 3600+5700xt sistemimi

rx 6600 lü sistem toplarsın söylediğin oyunları da rahat rahat oynarsın

Nası yapıcam öyle kötü bir ilcedeyim ki, millet 5 kuruş fiyat düşmüyor, zaten doğru düzgün üründe yok, hepsini param güvendeyle alicam muhtemelen
acelen yoksa her gün gelen ilanlara teker teker bak ben yaklaşık 1 sene falan parça aradım zaten bulamadığım için güç kaynağını 0 almak zorunda kaldım eğer istersen elimde asus prime b450m k 2 anakart ve kcas 600w güç kaynağı var 2 sini 3000 e param güvende ile satabilirim

dediğinize katılıyorum aynı şey her yer için aynı adam param güvende ile satmam diyor paramgüvende ile satan adamdan daha fazla fiyat yazıyor bunu söylediğinde de hemen tersliyorlar o zaman oradan al diye millet ayrı kafa her malın bir ederi var ama seninkinin farkı ne anlayamıyorum

R5 3600 2k
A520 2.5k
2x8gb ram 1k
512gb SSD 1k
Enermax kasa PSU 3k
Ekran kartı 3k(1070-rx580)

İşlemci ekran kartı 2.el gerisi sıfır bu tarz bişey çıkabilir

Full 2.el toplarsan 5600+5700xt felanda yapabilirsin ben geçen sene 7.5k ya topladım 3600+5700xt sistemimi
Sana bisey diyim mi aynısını düşündüm
Ryzen 5 2600 gtx 1060 kombosu yapsam
6 ay idare etse cs2 ve fivem de yeter bana
Direk yenilincem zaten 1 sene maximum

acelen yoksa her gün gelen ilanlara teker teker bak ben yaklaşık 1 sene falan parça aradım zaten bulamadığım için güç kaynağını 0 almak zorunda kaldım eğer istersen elimde asus prime b450m k 2 anakart ve kcas 600w güç kaynağı var 2 sini 3000 e param güvende ile satabilirim

dediğinize katılıyorum aynı şey her yer için aynı adam param güvende ile satmam diyor paramgüvende ile satan adamdan daha fazla fiyat yazıyor bunu söylediğinde de hemen tersliyorlar o zaman oradan al diye millet ayrı kafa her malın bir ederi var ama seninkinin farkı ne anlayamıyorum
Hocam inanki pazarlık falan bildiklerinden yok
Ben hataydayim
R5 260 mi ney satıyor 4bin yazmış, zorbalamak istedim yemin ederim
2060 koymuş 6gb 8k yazmış
Yazık vallahi yazık ya

Ben hataydayim
Yazık vallahi yazık ya
neyin kafasıyla yazıyorlar anlamıyorum ki satmak için mi yoksa süs olsun diye mi ilan açıyorlar belli değil kaç aydır ilanda insanlar ilana yazmıyor bile

Ben hataydayim
Yazık vallahi yazık ya
hocam bir de kasa almak yerine sisteme daha iyi bileşenler alabilirsiniz ben şuan uzay montaj kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım

Ben hataydayim
Yazık vallahi yazık ya
Biraz kısıtlı bir il hocam maalesef Hatay Facebook gruplarına bakabilirsin ekran kartı için Süleyman abi var ( Süleyman taşsöz ) gpu world Türkiyenin sahibi güvenilirdir 3-4 tane kart almıştım geçen sene Denizli'de esnaf.

Yine o gruplarda sahibindene gore vs ucuz sistem- parça bulabilirsin 3k ya r5 3600 a320 16gb ram almıştım yani geçen sene

r5 3600-5500, A320 RX 6600 alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,892
Üyeler
184,993
Son üye
B12Pixi
Geri