Driver mı uygulamasını mıdragos neonstorm m10k mousemın driverını hiçbir yerde bulamıyorm nasıl bulucam bulamadığım için dpı kaç ayarlayamıyorum renklerimi ayarlayamıyorum
açıklamada var tıklıyorum sayfasına atıyor ama sayfada 3 tane mousenin yazılımı var benim mousemin driverı çıkmıyorDriver mı uygulamasını mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıklamada yazılım var
Denedin mi olanlarıaçıklamada var tıklıyorum sayfasına atıyor ama sayfada 3 tane mousenin yazılımı var benim mousemin driverı çıkmıyor
şimdi indirdim uygulama açılıyor ama herhangi bir şey yapamıyorum olmuyo yani adamlar sayfasında satıyolar e posta attım whatsaptan tekniklerine yazdım numaralarını aradım ne mail geldi ne mesaja döndüler açmadılar sattıkları şeyin driverı yokDenedin mi olanları
Sen nereden aldın incehesaba bak birde onlar koyuyordu açıklamaya driverşimdi indirdim uygulama açılıyor ama herhangi bir şey yapamıyorum olmuyo yani adamlar sayfasında satıyolar e posta attım whatsaptan tekniklerine yazdım numaralarını aradım ne mail geldi ne mesaja döndüler açmadılar sattıkları şeyin driverı yok
ben pc almıştım yanında göndermişlerdi pc yi sıfırladım nasıl olsa vardır diye usb belleğe falan atmadım driverı keşke atsaymışım bakiyim ince hesabadaSen nereden aldın incehesaba bak birde onlar koyuyordu açıklamaya driver
bulamadım onlardada yokSen nereden aldın incehesaba bak birde onlar koyuyordu açıklamaya driver
Bende bulamadım bişeyben pc almıştım yanında göndermişlerdi pc yi sıfırladım nasıl olsa vardır diye usb belleğe falan atmadım driverı keşke atsaymışım bakiyim ince hesabada
bulamadım onlardada yok
eyvallah teşekkür ederimBende bulamadım bişey