Pc yi sıfırladım mouse driverımı bulamıyorum

Freedom17

80+
Reaksiyon skoru
1
dragos neonstorm m10k mousemın driverını hiçbir yerde bulamıyorm nasıl bulucam bulamadığım için dpı kaç ayarlayamıyorum renklerimi ayarlayamıyorum

dragos neonstorm m10k mousemın driverını hiçbir yerde bulamıyorm nasıl bulucam bulamadığım için dpı kaç ayarlayamıyorum renklerimi ayarlayamıyorum
Driver mı uygulamasını mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıklamada yazılım var

Driver mı uygulamasını mı

Açıklamada yazılım var
açıklamada var tıklıyorum sayfasına atıyor ama sayfada 3 tane mousenin yazılımı var benim mousemin driverı çıkmıyor

Denedin mi olanları
şimdi indirdim uygulama açılıyor ama herhangi bir şey yapamıyorum olmuyo yani adamlar sayfasında satıyolar e posta attım whatsaptan tekniklerine yazdım numaralarını aradım ne mail geldi ne mesaja döndüler açmadılar sattıkları şeyin driverı yok

şimdi indirdim uygulama açılıyor ama herhangi bir şey yapamıyorum olmuyo yani adamlar sayfasında satıyolar e posta attım whatsaptan tekniklerine yazdım numaralarını aradım ne mail geldi ne mesaja döndüler açmadılar sattıkları şeyin driverı yok
Sen nereden aldın incehesaba bak birde onlar koyuyordu açıklamaya driver

ben pc almıştım yanında göndermişlerdi pc yi sıfırladım nasıl olsa vardır diye usb belleğe falan atmadım driverı keşke atsaymışım bakiyim ince hesabada

bulamadım onlardada yok

ben pc almıştım yanında göndermişlerdi pc yi sıfırladım nasıl olsa vardır diye usb belleğe falan atmadım driverı keşke atsaymışım bakiyim ince hesabada

bulamadım onlardada yok
Bende bulamadım bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan