Yardım Laptop haparlör ses cızırtılı patlama sorunu.

ilyasxu

80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaşlar laptop dün elime ulaştı. youtube dan kaliteli bir podcast açtım. özellikle vurgulu kelimelerde tiz, cızırtılı, patlama gibi tekrarlayınca rahatsız eden bir ses çıkıyor. aynı bilgisayardan kardeşimde de var benimki kadar bariz çıkmasada ondada çıkıyor. iade etmeliyimim. ne düşünüyorsunuz?

arkadaşlar laptop dün elime ulaştı. youtube dan kaliteli bir podcast açtım. özellikle vurgulu kelimelerde tiz, cızırtılı, patlama gibi tekrarlayınca rahatsız eden bir ses çıkıyor. aynı bilgisayardan kardeşimde de var benimki kadar bariz çıkmasada ondada çıkıyor. iade etmeliyimim. ne düşünüyorsunuz?
İki laptoptada oluyorsa standart bir sorun olma olasılığı yüksek. Eğer illa bu laptop olsun, en fiyat performansı bu demiyorsan iade edip farklı bir model tercih edebilirsin. Eğer bu laptop en iyisi sadece hopörlörde sıkıntı var diyorsan hopörlör alabilirsin çok sık kullanıyorsan. İnternettende bir araştır aynı sorunu yaşıyormu benzer modeller kullanan insanlar. Çözümü bütün ses kaynaklarının bass ını arttırmak olabilir bilmiyorum.

Geri