7k bütce kalıyor yani çok az20 bin TL'lik bütçe ayırmıştım. N11'de bu işlemciyi 13.759 TL'ye buldum. Geriye kalan butce ile yankı ana kart ve ram I almalıyım yada yeter mi bu bütçe?
Peki fiyat farkı neden bu kadar çok ki 2 katından fazla diğerleriyle anakartRAM
Bunun fiyatı bu kadar değildi diye hatırlıyorum ama yine de iyi gibi, cl30 - 6000mhz ddr5.![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anakart
İyzico gibi şeylerle indirim bulabilirsen BIOSTAR B650MP-E Pro
Anakart B650, B620 değil. Bu yüzden bile fiyatı bir tık artıyor. Söylediğim anakartta iyi bir model, ondan fiyatı birazcık fazla.Peki fiyat farkı neden bu kadar çok ki 2 katından fazla diğerleriyle anakart
Anladım dediğin sistemde sorun olmaz değil mi 4060 var ilerde 5070 yapmayı düşünüyorumAnakart B650, B620 değil. Bu yüzden bile fiyatı bir tık artıyor. Söylediğim anakartta iyi bir model, ondan fiyatı birazcık fazla.
Bir sorun olmaz. Bütçeniz şuan az diye daha minimal ama iyi şeyler önerdim. İleriye bırakıyım bütçem artar daha da iyi şeyler alırım diyorsanız bence öyle yapın. Daha iyi bir anakart alırsınız. RAM'leri almanızı şiddetle öneririm ama. Daha ucuza getirebilirseniz öyle alın. İyzico ile falan..Anladım dediğin sistemde sorun olmaz değil mi 4060 var ilerde 5070 yapmayı düşünüyorum
Rahatsız ediyorum tekrar kusura bakmayın 9700x almak onun yerine artan bütçe ile anakart a vermek mantıklı mı sizceBir sorun olmaz. Bütçeniz şuan az diye daha minimal ama iyi şeyler önerdim. İleriye bırakıyım bütçem artar daha da iyi şeyler alırım diyorsanız bence öyle yapın. Daha iyi bir anakart alırsınız. RAM'leri almanızı şiddetle öneririm ama. Daha ucuza getirebilirseniz öyle alın. İyzico ile falan..
Bence değil. 7800x3d tam bir oyun işlemcisi.Sinerji deki fiyatı güzel aslında ordan alabilirim teşekkürler anakart içinse yarın daha tutarlı bir ücret ayiricam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rahatsız ediyorum tekrar kusura bakmayın 9700x almak onun yerine artan bütçe ile anakart a vermek mantıklı mı sizce
hocam anakart olarak düşük bütçede b650 m k modelleri kurtarıyor diye biliyorum ama ben olsam b650 gaming plus veya b650 gaming x ax seviyesinden aşağı tercih etmezdim ram de şu anlık 16 alın sonra aynısından alıp 32 yaparsınızSinerji deki fiyatı güzel aslında ordan alabilirim teşekkürler anakart içinse yarın daha tutarlı bir ücret ayiricam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rahatsız ediyorum tekrar kusura bakmayın 9700x almak onun yerine artan bütçe ile anakart a vermek mantıklı mı sizce
Arkadaşa katılıyorum ram i 16 alın sonra 32 yaparsınız ramdan dolayı hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.hocam anakart olarak düşük bütçede b650 m k modelleri kurtarıyor diye biliyorum ama ben olsam b650 gaming plus veya b650 gaming x ax seviyesinden aşağı tercih etmezdim ram de şu anlık 16 alın sonra aynısından alıp 32 yaparsınız