Sizin en sevdiğiniz oyun ne

gördüm abi sormuştun ya sevdiğin oyunlar ne diye yazmaya üşendim etiketleyeyim dedim bu arada bende oyun yok ya hepsini kuzenlerimde oynuyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arsenal gelebilirsiniz :D
arsenal gelirim de map yüklenene kadar maç biter muhtemelen 8/0.1 internet ile XD

sıkma canını .d ben ilk bilgisayarımı 2022 de topladım 18 yaşında anca para yetti onada türkiyede normal

sana dedim knkm bende kaç sene zula oynadım bi noktadan sonra oyun battı mecbur farklı şeylere yöneldim

hele knight online yi anlatamam sistem yok diye günde 10 saat oynardım

sana dedim knkm bende kaç sene zula oynadım bi noktadan sonra oyun battı mecbur farklı şeylere yöneldim

hele knight online yi anlatamam sistem yok diye günde 10 saat oynardım
abi ben alıştım oyunsuzluğa valla bak mc oynuyordum 100 lerce dandirik mod indirdim sonra r6 ve bf1 aldım sarmıyor robloxun verdiği zevki hiç bir şey vermiyor arkadaşlarla oynamadıktan sonra boş (boş dediğim vakit geçmiyor) oyunlar

hem en sevdiğim hemde en nefret ettiğim oyun apex legends

hem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
Rdr2 crysis serisi uncharted ve simülasyon oyunları

witcher 3 sanırım son defa bu sefer oyunu herşeyini en ufak ayrıntısını yaparak bitiricem

hem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
online fortnite hikayeli dying light tycoon tarzıda roastery games in oyunları

Geri