Bende fatura oluşturuldu. Yarın verilirse kargodan falan cekmezlerse gelir. 40 binlik ürünü 20 bine satamazlar diye düşünüyorum. Hala iptal olur diye düşünüyorumEline ulaşanlar konuyu güncelleyebilir mi merak ettim bende
Bende fatura oluşturuldu. Yarın verilirse kargodan falan cekmezlerse gelir. 40 binlik ürünü 20 bine satamazlar diye düşünüyorum. Hala iptal olur diye düşünüyorumEline ulaşanlar konuyu güncelleyebilir mi merak ettim bende
Fatura kesilmişse iptal edemezler bence, hayırlı olsun.Bende fatura oluşturuldu. Yarın verilirse kargodan falan cekmezlerse gelir. 40 binlik ürünü 20 bine satamazlar diye düşünüyorum. Hala iptal olur diye düşünüyorum
en kötü kullanmazsanız 32-33 bin civarına satıp 12-13k kar elde edersiniz hiç yoktan iyi paraBende fatura oluşturuldu. Yarın verilirse kargodan falan cekmezlerse gelir. 40 binlik ürünü 20 bine satamazlar diye düşünüyorum. Hala iptal olur diye düşünüyorum
Mediamarkt 200 liralik Logitech mouse için bulunduğum kargo şubesinden geri almıştı. Teknosadan online ilk kez aldım. Gelirse yazarımFatura kesilmişse iptal edemezler bence, hayırlı olsun.
Kar amacı ile almadım. Kullanıcam.Fatura kesilmişse iptal edemezler bence, hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en kötü kullanmazsanız 32-33 bin civarına satıp 12-13k kar elde edersiniz hiç yoktan iyi para.
Yine iyi cihazdır kullanılır fakat soğutması çok iyi değil maalesef, işinizi görür ama. Bende geçtiğimiz ağustosta 29.000 e vatandan ASUS TUF A15 RTX 4050 R5 7535HS almıştım hatta bu forumda incelemesini yayınladım.Mediamarkt 200 liralik Logitech mouse için bulunduğum kargo şubesinden geri almıştı. Teknosadan online ilk kez aldım. Gelirse yazarım
Kar amacı ile almadım. Kullanıcam.
Katılıyorum, işlemci biraz fazla ısınıyor benchmark testlerinde 95.1 dereceyi gördü limitsiz halde.R7/4050 modelini 2 yıldır kullanıyorum güzel laptop diyebilirim. Olumsuz olarak işlemcisinin biraz sıcak çalışması (performans kısmaz) ve ekran modelinin ms değerinin (20) bir tık fazla olması diyebilirim.
En kötü turbo modu kapatırım. Çok isincagini sanmıyorum. Benim tek sıkıntı olucagi bu işlem intelin sorunlu işlemcisi mı. Olmadı bı bios guncellemesi yaparız. Voltaj sorunu duzelttigini söylüyorlarYine iyi cihazdır kullanılır fakat soğutması çok iyi değil maalesef, işinizi görür ama. Bende geçtiğimiz ağustosta 29.000 e vatandan ASUS TUF A15 RTX 4050 R5 7535HS almıştım hatta bu forumda incelemesini yayınladım.
Katılıyorum, işlemci biraz fazla ısınıyor benchmark testlerinde 95.1 dereceyi gördü limitsiz halde.R7/4050 modelini 2 yıldır kullanıyorum güzel laptop diyebilirim. Olumsuz olarak işlemcisinin biraz sıcak çalışması (performans kısmaz) ve ekran modelinin ms değerinin (20) bir tık fazla olması diyebilirim.
Yok sorunlu işlemcisi değil, i9 14. nesiller sıkıntıEn kötü turbo modu kapatırım. Çok isincagini sanmıyorum. Benim tek sıkıntı olucagi bu işlem intelin sorunlu işlemcisi mı. Olmadı bı bios guncellemesi yaparız. Voltaj sorunu duzelttigini söylüyorlar
İnternette o kadar yanlış bilgi var ki. Karizmayi da çizdirdi Intel.Teknosa bile 13630h yazmış öyle bir işlemci yok 13620h kendi sitesinde o şekilde yazıyor. Merak ediyorum ne gelicekYok sorunlu işlemcisi değil, i9 14. nesiller sıkıntı
Oha evet tekrardan 19 bin, param olsa alırdım veya kredi kartım.İnternette o kadar yanlış bilgi var ki. Karizmayi da çizdirdi Intel.Teknosa bile 13630h yazmış öyle bir işlemci yok 13620h kendi sitesinde o şekilde yazıyor. Merak ediyorum ne gelicek
Bu arada 19 bine düşmüş
Ve stoklar bittiİnternette o kadar yanlış bilgi var ki. Karizmayi da çizdirdi Intel.Teknosa bile 13630h yazmış öyle bir işlemci yok 13620h kendi sitesinde o şekilde yazıyor. Merak ediyorum ne gelicek
Bu arada 19 bine düşmüş
Ben ilkini peşin aldım. 2 cisini taksitle aldım. 2 cisi Kargoya verilirse, ilkini iptal edicem. Belki tekrar stoklara düşer.Oha evet tekrardan 19 bin, param olsa alırdım veya kredi kartım.
Ve stoklar bitti![]()
2. Yi şimdi mi aldınızBen ilkini peşin aldım. 2 cisini taksitle aldım. 2 cisi Kargoya verilirse, ilkini iptal edicem. Belki tekrar stoklara düşer.
2 yi 5 dk önce aldım taksitli ilkini iptal edicem sanırım2. Yi şimdi mi aldınız
Mux switch çok nadir oluyor Bende bilgisini bulamadımBu cihazda Mux switch var mı? Detay bulamadım.
Bu nasıl bir bal dır.2 yi 5 dk önce aldım taksitli ilkini iptal edicem sanırım
Mux switch çok nadir oluyor Bende bilgisini bulamadım