Sizin en sevdiğiniz oyun ne

outlast 2'nin ve detroit become human'in grafikleri beni baya etkiliyo grafiksel açıdan favori oyunlarım onlar
Hold on just a little while longer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o sahnede tüylerim diken diken olmuştu

.

200 saat oynadım 2 kere bitirdim sen dusun
teşekkür ederim söylediğin oyunların hepsini ya oynadım yada izledim bitek rdr 2 yi sakladım oda sistem yoktu zamanında

Call of Duty Modern Warfare 2 çok geç oynadım ama bayağı bir zevk almıştım. Hikaye anlatımı çok güzel oyun. Birde ETS2 tabii ki.

hem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
Generals zero hour nfs 2006 crysis 1 ve 3
aktif olarak half life serisi üçünü oyunu bekliyorum (yakın zamanda duyurulacak oyun hazırmış fsr çalışmaları felan bitmiş)
doom serisi ve minecraft
çok oyunculu olarak repo

Generals zero hour nfs 2006 crysis 1 ve 3
aktif olarak half life serisi üçünü oyunu bekliyorum (yakın zamanda duyurulacak oyun hazırmış fsr çalışmaları felan bitmiş)
doom serisi ve minecraft
çok oyunculu olarak repo
3. oyunu gelsede beni bulmaz o ama en çok beklediğim hala o doom un yeni oyununu bekliyodum eskilerinin kopyasıymış

hem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
simülasyon
Ets2
assetto
forza 4-5
nfs
lfs

fps oyunları olarak
apex - rainbow - cs 2 - cs 1.6 - valo (yani)

co-op olarak
l4d2
zero hour
payday 2-3

korku olarak
outlast serisi
r2

simülasyon
Ets2
assetto
forza 4-5
nfs
lfs

fps oyunları olarak
apex - rainbow - cs 2 - cs 1.6 - valo (yani)

co-op olarak
l4d2
zero hour
payday 2-3

korku olarak
outlast serisi
r2
birde gta serisi var san andreas - vice city - 4 - 5

3. oyunu gelsede beni bulmaz o ama en çok beklediğim hala o doom un yeni oyununu bekliyodum eskilerinin kopyasıymış
yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor blackline bile oyun hakkında hikayesinin leaklendiğinden bahsetmiş umarım oyunu bitirdikten sonra ağlamam

Geri