outlast 2'nin ve detroit become human'in grafikleri beni baya etkiliyo grafiksel açıdan favori oyunlarım onlarhem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
outlast 2'nin ve detroit become human'in grafikleri beni baya etkiliyo grafiksel açıdan favori oyunlarım onlarhem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
Hold on just a little while longeroutlast 2'nin ve detroit become human'in grafikleri beni baya etkiliyo grafiksel açıdan favori oyunlarım onlar
200 saat oynadım 2 kere bitirdim sen dusunönerirmisin rdr 2 yi 100gb+ gözümü korkutuyor bişey silmem gerekli
teşekkür ederim söylediğin oyunların hepsini ya oynadım yada izledim bitek rdr 2 yi sakladım oda sistem yoktu zamanında200 saat oynadım 2 kere bitirdim sen dusun
direksiyon olsa eyvallah hiç bulaşmıyorum o yüzdenForza![]()
ep1-2 de dahilHL2
Skyrim
Diablo2
Dark Souls
Generals zero hour nfs 2006 crysis 1 ve 3hem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
3. oyunu gelsede beni bulmaz o ama en çok beklediğim hala o doom un yeni oyununu bekliyodum eskilerinin kopyasıymışGenerals zero hour nfs 2006 crysis 1 ve 3
aktif olarak half life serisi üçünü oyunu bekliyorum (yakın zamanda duyurulacak oyun hazırmış fsr çalışmaları felan bitmiş)
doom serisi ve minecraft
çok oyunculu olarak repo
simülasyonhem öneri hemde tartışma tarzı bir konu açıyorum sevdiğiniz oyunları yada önericeğiniz pc oyunlarını belirtiniz kategori farketmez
birde gta serisi var san andreas - vice city - 4 - 5simülasyon
Ets2
assetto
forza 4-5
nfs
lfs
fps oyunları olarak
apex - rainbow - cs 2 - cs 1.6 - valo (yani)
co-op olarak
l4d2
zero hour
payday 2-3
korku olarak
outlast serisi
r2
yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor blackline bile oyun hakkında hikayesinin leaklendiğinden bahsetmiş umarım oyunu bitirdikten sonra ağlamam3. oyunu gelsede beni bulmaz o ama en çok beklediğim hala o doom un yeni oyununu bekliyodum eskilerinin kopyasıymış