Gemini pro öğrenci kampanyasının içinde veo3 varmı?

wkeyd1

80+
Reaksiyon skoru
33
Gemini öğrenci kampanyasını doğru yapan arkadaşlar şu linkteki Google AI Pro yazan yere tıkladığınızda ne diyor.Bende şu şekilde gösteriyor.Sizde eğer farklı bir şey gözüküyorsa.Bende tek tek vpn açıp yeni hesapla falan deniycem

Biz bunu yine Türkiye'den kullanamıyoz mu
1748805462652.webp

bende bu şekil gözüküyo ama öğrenci mail girmedim ve kart bilgisi falanda girmedim diğer tam yapan arkadaşlarda oluyosa bende tam yapıcam

Araştırdım VPN açıp girmek lazımmış birde o e
Hesaptan daha önce hiç öne aboneliği alınmamış olması lazım
biri adam gibi cevap verse anlıycam olayıda daha anlayamadım.Ben sadece vpn ile gereken siteye girdim direkt offer a tıkladığım gibi abone oldunuz falan dedi.Sonra baktım 2tb gelmiş gemini pro gelmiş ama hiçbirşey yapmadım ne öğrenci mail i girdim ne kart bilgileri.Bunu full yapanlar veodan kaç video üretebiliyo soruyorum kimse cevaplamıyo.
Acaba pro alsan bile veo3 sınırsız değilmi onuda merak ediyorum

amacın ne tam olarak anlayamadım ancak birkaç bilgi vereyim
öncelikle veo 2 ve 3 asla sınırsız değil kredi sistemi mevcut
gemini pro ilk ay ücretsiz veriliyor hem gemini üzerinden veo 2 kullanabilirsin (sınırlı) hemde flowda 1000 krediye sahip olursun
flowdan veo 3 için kredi video başına 100 kredi kullanılıyor yani 10 video hakkın bulunmakta

amacın ne tam olarak anlayamadım ancak birkaç bilgi vereyim
öncelikle veo 2 ve 3 asla sınırsız değil kredi sistemi mevcut
gemini pro ilk ay ücretsiz veriliyor hem gemini üzerinden veo 2 kullanabilirsin (sınırlı) hemde flowda 1000 krediye sahip olursun
flowdan veo 3 için kredi video başına 100 kredi kullanılıyor yani 10 video hakkın bulunmakta
gemini üzerinden veo3 ü anladım da flow noluyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,377
Üyeler
183,108
Son üye
bbbbirr
Geri