Sistemi uzay montaj kullanabilir mısın yoksa kasa lazım mı illa .Arkadaşlar 10k bütçem var valorant oynamak istiyorum ekran kartsız şekilde ryzen 5 5600g ile sistem toplamak istiyorum en iyi şekilde nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
Kasa olsa iyi olur uzay montaj zor hocamSistemi uzay montaj kullanabilir mısın yoksa kasa lazım mı illa .
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B450M-K M.2 V14 DDR4 4000MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Fury E-Sport ES-512GB 2.5" 512 GB 550/500 MB/S SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Fury E-Sport ES-512GB 2.5www.n11.com
Hocam şöyle bişey yaptım bu şey piyasadaki nerdeyse her oyunu oynatır . Yaklaşık 10500 civarına geliyor .Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
@ozy_34
Çok pahalı , bunun yerine benim topladığım sistemin üstüne 4000 liralık ekran kartı alınabilir .apu sistem en iyisidir bu süreçte : https://www.incehesap.com/nova-apu-tavsiye-sistem-fiyati-50965/