İ7 14700F için Kule tipi soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
159
Arkadaşlar merhaba, İtopyadan aldığım hazır sistemde havaların ısınmasıyla birlikte işlemcide ısınmaya başladı.
Mevcutta İntelin stok soğutucusu takılı.
Dün oyun oynarken CPU ısısı dikkatimi çekti. Rainbow six siege oynarken işlemcim 100 dereceleri görüyor.
Kule tipi fan ile ısıyı biraz daha azaltmayı düşündüm, önerebileceğiniz modeller var mı ?

Kullandığım kasanın linki:
Sistem özellikleri:
1748845903242.webp

Arkadaşlar merhaba, İtopyadan aldığım hazır sistemde havaların ısınmasıyla birlikte işlemcide ısınmaya başladı.
Dün oyun oynarken CPU ısısı dikkatimi çekti. Rainbow six siege oynarken işlemcim 100 dereceleri görüyor.
Kule tipi fan ile ısıyı biraz daha azaltmayı düşündüm, önerebileceğiniz modeller var mı ?

Sistem özellikleri:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem özellikleri:
Alıntıyı görüntüle
hocam cidden bu kadar güçlü işlemciye 4060ti ekran kartımı tercih ettin?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam cidden bu kadar güçlü işlemciye 4060ti ekran kartımı tercih ettin?
hazır sistemdi, i5 işlemci vardı üzerinde. İ7 olarak stokta bu vardı biraz mecburiyet oldu :(
link için teşekkür ederim.

i5 hangi modeli vardı?
yanlış hatırlamıyorsam i5 14400f' ti. i5 14600kf nin ve diğer k serisi İ7'lerin stoğu yoktu. Şu 11.11 indirimlerinin olduğu zamanlarda almıştım. Zaten ben aldıktan sonra kısa süre sonra sistemi kaldırdılar, şuanda da aynı isimle farklı bir kasa satılıyor.

i7 14700F ile stok soğutucu kullanmaya çalışmak büyük çılgınlık. Stok soğutucu i5 12400F ile bile 90 derecenin üstünü görebiliyor.

i7 14700F ile stok soğutucu kullanmaya çalışmak büyük çılgınlık. Stok soğutucu i5 12400F ile bile 90 derecenin üstünü görebiliyor.
sistemi kışın aldığım için çok sıkıntı yaşamamıştım. Havalar ısınınca çılgınlık olduğunu fark ettim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,367
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri