🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

sizin yüzünüzden de hesaba çektim parayı :D
Yok bonusu da çekebiliyoruz, usdt olarak gelmiş bonus para. Onu try a çevirip çekebiliyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hallettim. Benim hatam. Lakin kod gelmiyor bir türlü çekemiyorum. Arayacam bakam müşteri hizmetlerini

Yok bonusu da çekebiliyoruz, usdt olarak gelmiş bonus para. Onu try a çevirip çekebiliyoruz.

Evet hallettim. Benim hatam. Lakin kod gelmiyor bir türlü çekemiyorum. Arayacam bakam müşteri hizmetlerini
kod gönder diyor musun aşağıdan

sizin yüzünüzden de hesaba çektim parayı :D

kod gönder diyor musun aşağıdan
Evet 50 kere bastım ona ama gelmiyor.

Ayrıca bonus para da 250+ o bonus geldi tıkla dediği değilmiş. Ben öyle sandım başta 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: TOCA
Ben de çektim

Ya 3 saat önce 1000 tl al sat yaptım halen düşmedi bu sorunu yaşayan bar var mı

Seviye 2 yapmak gerekiyor mu acaba doğrulamayı spot dan pi/try almak için? sanki alamıyorum gibi geldi de bir tuhaflık var.

kyc doğrulanmıyor kimliğiniz reddedildi diyo böyle bi sorunla karşılaşıp çözebilen varmı adamların müşteri hizmetleri yok

Arkadaşlar kyc doğrulaması yaptım görevde tikli ama para yatmadı.yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar kyc doğrulaması yaptım görevde tikli ama para yatmadı.yardımcı olurmusunuz
Ödül Tamamlama Periyotları:
1️⃣Periyot: 2 Haziran - 8 Haziran

1. Görev ve 2. Görev ödüllerini tamamlayan kullanıcılar, her periyodun bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde ödülleri USDT bakiyesi olarak kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır.

Geri