Yardım Yeni anakart aldim, elektrik kablolarini nasil takicam?

ardayyy

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaslar ana kart degistirdim. Haliyle eskisini cikarttim ve PSU uzerinden gelen kablolarida cikartim. Yeni anakarti monte ettim ama nereye neyin girecegini bilmiyorum.

Yanlis voltaj veren bir yere takip bilgisayari yakmak istemiyorum. Lutfen yardim.

- Eski anakart: B550M DS3H
- Yeni anakart: B650M Gaming Plus Wifi

IMG_5662.webp

IMG_5664.webp

IMG_5663.webp

IMG_5665.webp

USB 3.0'i takamiyorum, girmiyor. Eski anakartin usb 3.0 giris yerini de mi soktum acaba. Resime bakabilir misiniz!
IMG_5668.webp

USB 3.0'i takamiyorum, girmiyor. Eski anakartin usb 3.0 giris yerini de mi soktum acaba. Resime bakabilir misiniz!
Alıntıyı görüntüle
Eski anakarttan sökerken soketi de cıkarmışsın, endişeye gerek yok klasik hepsinde görülebilir. Biraz zorla yerinden çıkar. Çıkan parçayı eski anakarta düzgünce oturttur

Cok sag olun hocam, eski anakarttan cikartirken kapaginida sokmusum sanirsam. Geriye takilir mi bu kapak

Arkadaslar cpu kirmizi, dram sari yaniyor. Ramleri daha takmadim eyvallah ama cpu neden kirmizi? CPU takili

taktim hocam, butun kablolar okey. bir tek ram takmadim daha almadigim icin, ancak islemciyi taktim. dram sari yanabilir de cpu neden kirmizi onu anlamadim

taktim hocam, butun kablolar okey. bir tek ram takmadim daha almadigim icin, ancak islemciyi taktim. dram sari yanabilir de cpu neden kirmizi onu anlamadim
belkide o da ramlerden dolayıdır başlatma yapamıyor ya macun filan her şey okey mi

macun + fani takmadim, yapmadim. direkt soket tam.

Geri