Win10 kullanan mı kaldı hala, 3 ay sonra destek bitiyorarkadaşlar 10 pro kullanıyorum 11e yükseltiyimmi dahamı iyi olur kötümü
win 10 hala win 11'den daha çok kullanılıyor. Senin kullanmıyor olman windows 10'un kullanımını bitirmedi maalesef. Bunun yanında Microsoft hep 1 iyi 1 de kötü işletim sistemi yapıyor. Win 98 iyi, win me kötü, win xp iyi, win vista kötü, win 7 iyi, win 8 kötü, win 10 iyi ve maalesef win 11 kötü. Hevesle bir sonraki windowsu bekliyor, o çıkana kadar LTSC win 10 kullanıyor olacağım.Win10 kullanan mı kaldı hala, 3 ay sonra destek bitiyor
Kur kanka bişe olmaz oyun desteği daha fazla olur microsoft hesabın yoksa oluştur media creation tool ile kur mic. hesabı istemezsen rufus indir bypass etarkadaşlar 10 pro kullanıyorum 11e yükseltiyimmi dahamı iyi olur kötümü
steam'de yuzde 58 win 11 kullaniyor kullanicilar. win 10 orani ise yuzde 37'lere kadar dusmus durumda. bu soylediginiz dogru degil.win 10 hala win 11'den daha çok kullanılıyor. Senin kullanmıyor olman windows 10'un kullanımını bitirmedi maalesef. Bunun yanında Microsoft hep 1 iyi 1 de kötü işletim sistemi yapıyor. Win 98 iyi, win me kötü, win xp iyi, win vista kötü, win 7 iyi, win 8 kötü, win 10 iyi ve maalesef win 11 kötü. Hevesle bir sonraki windowsu bekliyor, o çıkana kadar LTSC win 10 kullanıyor olacağım.