❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Destek konusunda bir şey diyemem ama konudaki model merdiven altı çin malı falan değil, xmg nin bir ürünü ki bu da gayet iyi bir markadır.
tam anlamıyla teknık destek almadım ancak cok kolay bir şekilde telefon ile görüşme sağlayıp sorunu cozene kadar konusuyorlar.

83 yaptılar haftası geçmeden 85 yaptılar slayer4te de böyleydi, talep e göre bu kadar sık fiyat oynamaz.

bu zamlı fiyatlara rağmen sizce alınmaz mı ? 9955hx3d olanı 6 taksitle almayı düşünüyordum. bir diğer seçenekte 67kya 8945hx + 5070'li versiyon. aradaki fiyat farkına değer mi pek karar veremedim.

Son düzenleme:
Aynen öyle biraz talep gördü diye hemen fiyat basmışlar yazık.
Hocam önceki fiyat lansman fiyatıydı ben çok daha fazla eklerler 80k olan 90-100ü bulur diye düşünüyordum. Bu yüzden bence karne indirimlerinden sonraki süreçte bir zam daha yer.
bu zamlı fiyatlara rağmen sizce alınmaz mı ? 9955hx3d olanı 6 taksitle almayı düşünüyordum. bir diğer seçenekte 67kya 8945hx + 5070'li versiyon. aradaki fiyat farkına değer mi pek karar veremedim.
Uzun vadeli kullanacaksanız 6-7 yıl ve imkanınız varsa işlemciden bahsetmiyorum bile sadece ekran kartı vrami için bile değer. Ama şu anlık imkanınız yoksa zorlamaya da gerek yok düz 5070 de bi hayli uzun götürecektir. Tabi biraz daha beklerseniz belki bu fiyatlara farklı konfigürasyonlu 5070ti laptop bulabilirsiniz. Şu anda gamegaraj hariç diğer markalar gereksiz pahalı piyasada çok 5070ti olmamasındandır diye düşünüyorum bir süre sonra biraz daha fiyatlar düşecektir.

75dci p3, 10.5 ms ekran gecikmesi, 95 dereceleri bulan anakart sıcaklığı ve zamlar ile alınabilirliği kalmadi bence.Yeni çıkan vector klonlari daha makul bence.

9955HX Li modelini aldım ancak aklım 9955HX3D` li işlemcide kaldı. Aralarında sizce çok fark varmıdır? Daha 30 haziran da kargolanacak yazıyor, zamanım var iade edip 9955HX3D işlemcili olanını alabilrim veya yaz tatili indirimi olurmu sizce? Emin olamıyorum

Yani Temmuz'da teslimli ürün. 15 gün çok uzun süre ya. Kredi ekstrenin ilkini ödeyeceksin neredeyse.

9955HX Li modelini aldım ancak aklım 9955HX3D` li işlemcide kaldı. Aralarında sizce çok fark varmıdır? Daha 30 haziran da kargolanacak yazıyor, zamanım var iade edip 9955HX3D işlemcili olanını alabilrim veya yaz tatili indirimi olurmu sizce? Emin olamıyorum

Laptopun soğutması çok daha iyi olsa kesin al derdim ama 3d olmayan işlemcili model bile hafiften termal limite takılırken ekstra para verip 3D almak ne kadar mantıklı bilemedim, detaylı testlere bakmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,312
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri