Hadi incelemesi yok (ki öyle sanıyorum çok yeni bir model diye), adamlar yazmış sana özelliklerini. Yalan mı çıktı? (bence yalan değil) İade etmek diye bir şey var. Ayrıca bu kadar net bir cevap vermeden önce belki adamın beklentisini sorsaydın derinlemesine ya da bana sorsaydın arkadaşım ne bekliyordun da bu monitörü aldın diye. Sanki paylaştığın samsungdan bizim haberimiz yok, aylardır her gün üstte konusu var zaten. Artık gına geldi hatta konusunu görmekten. Belki bunu aynı zamanda playstation 5 pro ile 4k 120 hz ile kullanacak olmam, bu bağlamda dahili hoparlörlerinin olması (basit gibi görünse de bence çok önemli) ayrıca cezbetti beni. Belki 4k çözünürlüklü video ya da filmler, neredeyse oyun kadar büyük bir eğlence benim için ve belki de kaliteli IPS panellerin daha doğal görüntüsü, oledlerdeki sonsuz kontrast ve parlaklık kadar cezbediyor beni. İlla gelip forum konularında birilerine muhalif tavırlarla sataşacaksınız laf dokunduracaksınız yaa bitmiyorsunuz her yerdesiniz. Her konuda yaa her yerde, gereksiz detaylarla incelemelerle kafayı bozmuş taparcasına ürün savunan, sövercesine tavsiye dışlayan, teknolojik bilgi ve ilgiyle beynini sulandırmış, son kulanıcılıktan artık çıkmış, eğlence ve zevki bile matematiğe bağlayan, her türlü zevk ve ilgiyi anca bir inceleme ve analize bağlayan, bunu da çok bir halt zannedip başkalarına üstünlük tasmaya çalışan tiplersiniz işte.