🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

foto varmı hocam ne kutucuyu kafa karıştı? 1000tl dolunca bir şeye basmak gerekiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Görev 1 ve Görev 2 ödüllerini tamamlayan kullanıcılar, her periyodun bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde USDT bakiyesi olarak kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır.
    • Ödül Tamamlama Periyotları:
    • Periyot 1: 2 Haziran - 8 Haziran
    • Periyot 2: 9 Haziran - 15 Haziran
    • Periyot 3: 16 Haziran - 22 Haziran
    • Periyot 4: 23 Haziran - 30 Haziran
anladığım kadarıyla anca 8 haziran sonrası 7 iş günü içinde gelir 250tl ve 750tl
aynen hocam nasıl yaptınız bende de gözükmüyor, dün yaptım bugün yaptım işlem halen güncellenmedi
beyler mobil uygulamadan önce işlem yaptım ama tik işareti kabul etmedi sonra direkt kampanya sitesine girdim ordan işlem yap kutucuguna bastım 2 3 dakika sonra aldıgım gibi sattım ve kutucuk onaylandı ama dediğim gibi mobil uygulumada yaptıgım işlemi de aslında saymış ama hemen onaylamamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler mobil uygulamadan önce işlem yaptım ama tik işareti kabul etmedi sonra direkt kampanya sitesine girdim ordan işlem yap kutucuguna bastım 2 3 dakika sonra aldıgım gibi sattım ve kutucuk onaylandı ama dediğim gibi mobil uygulumada yaptıgım işlemi de aslında saymış ama hemen onaylamamış
resimde olduğu gibi 2028tl işlem yazıyor 1 2 gün bekleyin bence olmazsa sizde direkt o kutucuğa basıp al sat yaparsınız

Ekler

• Desktop Screenshot 2025.06.04 - 15.38.49.48.webp
    Desktop Screenshot 2025.06.04 - 15.38.49.48.webp
    102.6 KB · Hit: 69
bilgisayardan normal piyasa alım satımı yaptım yansıdı

• Beğen
Reaksiyonlar: TOCA
dün ve bugün yaptığım işlemleri saymış dünden ekstra olarak alttan pro moduna aldım hızlı al sattan almadım belki bir etkisi vardır.

siz hangi bankayla yatırdınız ben garantiyle yatırmaya çalışıyorum fakat kabul etmiyor

siz hangi bankayla yatırdınız ben garantiyle yatırmaya çalışıyorum fakat kabul etmiyor
Ben de garanti den yatırdım dün kabul etmiyordu bugün oldu .Nedenini bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: S1th
Bilgisayardan 40 dolarlık işlem yaptım 2 saat oldu yansımadı sizde de öyle mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri