- Reaksiyon skoru
- 753
İninalde param kaldı cekemiyorum
müşteri hizmetlerini araİninalde param kaldı cekemiyorum
benimde 500 tl yakın param kaldı çekemiyorum bekleyceğiz hocam başka çaresi yokİninalde param kaldı cekemiyorum
acılana kadar cekemessin belki yıllar belki aylar belki hiç bir zaman acılır ama acıldıgında o paranın degeri kalırmı iste o bilinmezİninalde param kaldı cekemiyorum
Uygulama 3 aydır kapalı zaten kimse alamıyorİninalde param kaldı cekemiyorum
Konustummüşteri hizmetlerini ara
İçinde 1400 vardı 1150 sini harcadım 1 gün sonra kapandıbenimde 500 tl yakın param kaldı çekemiyorum bekleyceğiz hocam başka çaresi yok
ne dediler pekiKonustum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçinde 1400 vardı 1150 sini harcadım 1 gün sonra kapandı
Beklemem gerektiginine dediler peki
o zaman bekleyeceksin yapacak bir şey yokBeklemem gerektigini
Alamazsın , Lisansı iptal edildi çünkü.İninalde param kaldı cekemiyorum
lisans iptal edilsede tmsf ve tcmb tarafından belli bir oranda güvencede oluyor soruşturma tamamlandığında kişilerin paraları geri verilir büyük bir ihtimalleAlamazsın , Lisansı iptal edildi çünkü.
Şu an nasıl alabilirim diye ben onun cevabına alamazsın dedim , hiçbir zaman alamayacak demedim zaten fakat lisans iptal edildiği için soruşturma bitsede bir daha çalışamayacak lisansı verilene kadar fakat paraları muhtemelen çekebilir kullanıcılar.lisans iptal edilsede tmsf ve tcmb tarafından belli bir oranda güvencede oluyor soruşturma tamamlandığında kişilerin paraları geri verilir büyük bir ihtimalle
evet sadece alamazsın lisans iptl yazdığıınız için biraz yanlış anlaşılabilir ama sorun yokŞu an nasıl alabilirim diye sordu arkadaş ben de onun cevabına alamazsın dedim , hiçbir zaman alamayacak demedim zaten fakat lisans iptal edildiği için soruşturma bitsede bir daha çalışamayacak lisansı verilene kadar fakat paraları muhtemelen çekebilir kullanıcılar.