captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 533
ekran kartını çıkartıp görüntüyü işlemciden almayı dener misin gpu varsa dahili işlemcinde
İki tane ucu var digerinimi takiyimişlemcide sıkıntı varsa görüntü gelmez demek istedim psu dan çıkmıyor mu başka cpu kablosu
evet dene bakalım denemekten zarar gelmezİki tane ucu var digerinimi takiyim
Hiç bişey no Signal sonra simsiyahEkran da ne var?
Kırmızı ışık yanıyor diğerini taktimmievet dene bakalım denemekten zarar gelmez
No Signal, ekrana bağlanan kabloda sorun olduğunda verilen bir hata. Kabloları kontrol et.Hiç bişey no Signal sonra simsiyah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırmızı ışık yanıyor diğerini taktimmi
Hocam bilgisayar açılmıyor direkt açıldığında klavyedeki numlock ışığı yanardı şimdi yanmiyorNo Signal, ekrana bağlanan kabloda sorun olduğunda verilen bir hata. Kabloları kontrol et.
Bir çok nedeni olabilir. Güç kaynağından olabilir, ama bu sadece bir tahmin.Hocam bilgisayar açılmıyor direkt açıldığında klavyedeki numlock ışığı yanardı şimdi yanmiyor
Bilmiyorum ki varmı nasıl oluyor oekran kartını çıkartıp görüntüyü işlemciden almayı dener misin gpu varsa dahili işlemcinde
işlemcin neBilmiyorum ki varmı nasıl oluyor o
takılı olanda ışık yanmıyor mu hiçHiç bişey no Signal sonra simsiyah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırmızı ışık yanıyor diğerini taktimmi
monitörden gelen hdmi veya dp kablosu olması gerek o kabloyu ekran kartından çıkar anakartın soketlerinden birine tak. (yatay olan alttaki slotlardan birinde takılıdır oradan çıkar üstteki dikey konumlandırılmış anakart girişlerinden dp veya hdmi olana tak kablon hangisiyse.)Bilmiyorum ki varmı nasıl oluyor o
CPU fanı dönüyor muİşlemci söküp takmayı dene sıvı soğutma veya kule tipi varsa vidalarını aşırı sıkma. Elektrik kesintisi olduysa voltaj kaynaklı sıkıntı da olmuş olabilir
Tarzı bir hata verir dedim zaten hocam, anakart modeline bağlı değişiklik göstererek insert a bootable disk and press any key tarzı prompt çıkaran anakartlar da mevcut.Windows yoksa bootmgr de olmaz.
Hata da veremez.
Bir imleç yanar söner sol üst köşede.