Öneri 2. el eski ekran kartı önerisi

kaça mesela? ona göre üzüleceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Q8200'ü aldığımdan beri ekran kartı bakıyorum. yani 3 ay oldu
Normal hocam o fiyatlara tişört almıyor artık insanlar. Özel değilse neden bu kadar düşük bütçeniz?

Normal hocam o fiyatlara tişört almıyor artık insanlar. Özel değilse neden bu kadar düşük bütçeniz?
çalışacak bir yerim olmadığı için param da yok. okul çok önemli bir şeymiş. baksana, hâlâ işim yok

Önceki sınavlarda çok mu kötü yaptınız, neden bıraktınız sürekli
üniversite konusunda sıkıntı yaşadım. gitmek istediğim yerin puanı bayağı yüksek. yoksa düşük almadım

İnşallah başarılı olursunuz bu sefer. Ekran kartı konusunda yardımcı olamadım, üzgünüm.
eyvAllah hocam. sorun değil

yorulduğum için konuyu yükseltiyorum

buldunuz mu hocam

buldunuz mu hocam
bulamadığım için konuyu yükselttim. bozuk kartlara baktım da hangisini yaptırabilirim diye düşünüyordum. 780 TI var, sürücü sorunlu 500₺. tek sıkıntı 250W güç tüketiyor ve benim 2 güç kaynağını birleştirsen yine beslemiyor

bulamadığım için konuyu yükselttim. bozuk kartlara baktım da hangisini yaptırabilirim diye düşünüyordum. 780 TI var, sürücü sorunlu 500₺. tek sıkıntı 250W güç tüketiyor ve benim 2 güç kaynağını birleştirsen yine beslemiyor
hocam önümüz yaz 1 2 aylığına iş bulursunuz sınavdan sonra bence şuan kendinizi zorlamayın ikinci elle aranız iyi ise 0 am5 alıp sadece valo felna oynanıyorsa rx580 felan alınabilir

bende sizinle yaşıt sayılırım şuan çalışıyorum sistemi yükseltmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,481
Üyeler
186,630
Son üye
Hikmet Birol
Geri