Samsung Yazılım Güncellemesi Yapanlar Bakabilirmi ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,593
Az önce Samsung Galaxy A73 Cihazıma yazılım güncellemesi yaptım yapmaz olaydım.Telefonda aşırı kasma mevcut arayüzde sosyal medyada heryerde.Sizdede böyle bir sorun varmı ?

Ben s9 fe tabletime Android 15 güncellemesi yaptım sorun yaşamadım, fabrika ayarlarına döndür sıfırla istersen ya da kapat bekle tekrar aç belki fark eder. Ama fabrika ayarlarına dönmek daha iyi olabilir

Bu güncelleme bazıları için bazıları için baya kötü oldu mesela benim a35 ime baya iyi oldu baya rahat ve eskisinden hızlı arayüz güzel tek sıkıntısı rami acayip kullanıyor belli ediyo kendini seninkini iyi etkilememiş belli eski sürüme dönme olayı varmı bilmiyorum varsa deneyebilirsin

Az önce Samsung Galaxy A73 Cihazıma yazılım güncellemesi yaptım yapmaz olaydım.Telefonda aşırı kasma mevcut arayüzde sosyal medyada heryerde.Sizdede böyle bir sorun varmı ?
a54 cihazda one ui7 gecis yaptim cihaz daha iyi oldu sarji daha uzun gidiyor isinma azda olsa var arayuzler daha stabil gibi.

S23 FE de mobile legends oyununda 120 FPS özelliğim gitti maalesef.

a54 cihazda one ui7 gecis yaptim cihaz daha iyi oldu sarji daha uzun gidiyor isinma azda olsa var arayuzler daha stabil gibi.
S23 FE de mobile legends oyununda 120 FPS özelliğim gitti maalesef.
Bu güncelleme bazıları için bazıları için baya kötü oldu mesela benim a35 ime baya iyi oldu baya rahat ve eskisinden hızlı arayüz güzel tek sıkıntısı rami acayip kullanıyor belli ediyo kendini seninkini iyi etkilememiş belli eski sürüme dönme olayı varmı bilmiyorum varsa deneyebilirsin
Beyler bu uygulamalar sekmesinde en üstte olan arama yerini en alta almışlar ayar etti beni onu kaldıramıyormuyuz ? Sizde bir bakarmısınız ekranın ortasına arama çubuğu koymuşlar ya.

samsung s20fe de oyle ve asiri isiniyor s24 de isiniyor biraz s24 fe yavasladi takiliyor nadiren

Beyler bu uygulamalar sekmesinde en üstte olan arama yerini en alta almışlar ayar etti beni onu kaldıramıyormuyuz ? Sizde bir bakarmısınız ekranın ortasına arama çubuğu koymuşlar ya.
hocam vallaha oraya ayda yilda girdigim icin beni cok rahatsiz etmedi cozumunude maalesef bilmiyorum

Az önce yaptim bende. Şarjım 1 dk içinde %6 azaldı. Cihaz s22

Az önce yaptim bende. Şarjım 1 dk içinde %6 azaldı. Cihaz s22
Hocam şuan farkettim bende telefon dolmuyor süper hızlı şarj yazıyor ama etmiyor normalde 1 saatte sıfırdan 100 e doluyor şimdi %50 de 45 dakika diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri