oyunu silip yüklemedim ama hesaptan çıkıp geri girdim sonuç aynı bir şekilde oyunun kaydını yerel yani bilgisayarımdan save yapabilsem çözülcek gibiİlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Hesabını kapat aç yapmayı denedinmi veya oyunu silip yeniden yüklemeyi denedinmi
hocam ben steamden aldım yabancı kaynaklara baktım ama bişey anlamadımHocam banada şu oldu steam hesabı değiştim xbox hesabım aynı hesap eski steam hesabımda 150 200 leveldim bolca para bolca araba vardı yeni steama geçince aynı durumla karşılaştım aynı hesabıma girdim fakat 1 level den başlattı oyun bunun çözümü var mı forza 4 ve 5 de yaşadım bu durumu?
Bende steamda aldım oyunu hocam baya oynadım forza 4 ü Lego falan tüm mapler neredeyse bitikti bol araba bol seviye ve param vardı steam hesabı değiştirdim sadece ama Xbox hesabına bağlanıyor ya oyun girerken yine aynı hesapla girdim 1levelden başlattı oyun beni garip şekilde arabalar yok seviye 1 para yok falan çok garip yani sizinki gibi oldu oyun.hocam ben steamden aldım yabancı kaynaklara baktım ama bişey anlamadım
geçmiş olsun hocam bilen varsa yazar ama galiba kurtarılamicakBende steamda aldım oyunu hocam baya oynadım forza 4 ü Lego falan tüm mapler neredeyse bitikti bol araba bol seviye ve param vardı steam hesabı değiştirdim sadece ama Xbox hesabına bağlanıyor ya oyun girerken yine aynı hesapla girdim 1levelden başlattı oyun beni garip şekilde arabalar yok seviye 1 para yok falan çok garip yani sizinki gibi oldu oyun.
Valla 1 yıldır öyle hocam düzelmedi çok emek verdim vallahageçmiş olsun hocam bilen varsa yazar ama galiba kurtarılamicak
aynisi seneler once basima geldi. destek ekibiyle iletisime gectim ve mail olarak 1000 den fazla arabami , kostumumu vs gonderdiler ama level ve hikaye maalesef sifirlandi. oyunun destegi bittigi icin geri vermeme ihtimalleri vargeçen direk pcyi kapattım oyun oynarken bugün girdim 4 seviyeyim ve arabalarımın hiçbiri yok yardım eder misiniz
Ben de zamanında game pass ile biraz oynamıştım sonra steamden aldım sıfırdan başlattı beni de ama ben çok az oynadığım için umursamadımHocam banada şu oldu steam hesabı değiştim xbox hesabım aynı hesap eski steam hesabımda 150 200 leveldim bolca para bolca araba vardı yeni steama geçince aynı durumla karşılaştım aynı hesabıma girdim fakat 1 level den başlattı oyun bunun çözümü var mı forza 4 ve 5 de yaşadım bu durumu?
maili ve maile ne yazacağımızı söyler misinizaynisi seneler once basima geldi. destek ekibiyle iletisime gectim ve mail olarak 1000 den fazla arabami , kostumumu vs gonderdiler ama level ve hikaye maalesef sifirlandi. oyunun destegi bittigi icin geri vermeme ihtimalleri var
Hocam steam cloudla alakalı bir şey olabilir belki bir bakın derim.geçen direk pcyi kapattım oyun oynarken bugün girdim 4 seviyeyim ve arabalarımın hiçbiri yok yardım eder misiniz