İkinci el rtx 3060 5k alınır mı?

Atlas Savaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
İkinci el zotac çift fanlı rtx3060 12gb 5k ya buldum diğer 3060 lar 7k civarı kutu fatura var diyor kargoyla alınır mı sıkıntı çıkar mı

Dolandırıcı muhtemelen en dip fiyata veren bile 6 dan aşağı vermez 2060 veriyorlar 5k ya.

Test etme imkanım yok sinoptan verilmiş ilan param güvende ile alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6700 6800 bakıyordum da 5k ya 3060 daha cazip geldi
Pg açık değil ilanda buldum ilanı emin misin açicagina ? Bu fiyat baya baya ucuz ya satıcı piyasayı bilmiyor ya da dolandırıcı hesabı 2025 Haziran da açmış link vs atıp pg yönlendirirse sakın alma. Fake sahibinden o

Pg açık değil ilanda buldum ilanı emin misin açicagina ? Bu fiyat baya baya ucuz ya satıcı piyasayı bilmiyor ya da dolandırıcı hesabı 2025 Haziran da açmış link vs atıp pg yönlendirirse sakın alma. Fake sahibinden o
1500 e de r5 5500 satıyor bana da şüpheli geldi.

Pg açmazsa zaten almam reis

1500 e de r5 5500 satıyor bana da şüpheli geldi.
Ya kasasını dağıtmış piyasayı bilmeden satıyor ya da dolandırıcı

Ya kasasını dağıtmış piyasayı bilmeden satıyor ya da dolandırıcı
%90 dolandırıcı. Piyasayı bilmemesi mucize. Dedem bile bana bir şey verip sat dediği zaman kaç yazmışlar bak ona göre yaz fiyat sat diyo

Knk bunların 2 taktiği var WhatsApp yaz diyor ordan sana sahibinden veya pttavm linki atıyor ama bunlar tam kolpa fake siteler sahi.binden p.ttavm diye sen yemezsin muhtemelen de bunlar fena para götürüyor yakalanmalari da zor uğraşmıyor kimse

Geri