- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka 500 daha koy Atk Rs6 al direk, yoksada Wraith W75 bak istersen5k kanka snap tap rapid triggeeli fişek bir şey arıyorum
Kanka 500 daha koy Atk Rs6 al direk, yoksada Wraith W75 bak istersen5k kanka snap tap rapid triggeeli fişek bir şey arıyorum
Sadece ilk alışveriş var onlarda 900₺ geliyor casback %25 %10 felan kalktıBig big won aether kolu alınır mı sizce? iyzico ve parolapara ile 200 Tl ye felan geliyor çok iyi fiyat
fps oyunları için mi alıcaksınModeli hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı beyaz rengi gümüşe kaçıyor biraz ?![]()
Furycube F75S Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
o zaman olabilir hocam, zaten kablosuz olduğundan dolayı hem oyun hemde genel olarak kullanılabilir. ek olarak kod kullanabilirsiniz. indirimli olurYok genel kullanım için kod yazmak için genelde arada bir oyun oynuyorum fps tarzı
cs tarzı fps oynamayan birisi için de manyetik switch iyi midir?Vgn A75i öneririm, manyetik switch olması rakiplerine göre avantaj sağlıyor.
(B)indirim olmasın oSiteye bakarken bayram indirimlerinin geldiğini gördüm. Çok deli dehşet indirimler var sitede, almak isteyen varsa bence indirimdeki ürünlerden yararlanın dostlar. Bu indirimlere ek ben ödeme kısmında CONLİFE kodunu kullanıyorum yani ek indirimde ordan alırsınız. Herkese iyi alışverişler dilerim.
Sırf bu sebepten mouse almadım. 2 tane aldım ikisi da başka sitelerden. Benim için teknik servis çok önemli.Wraith'in iade konuları çok sıkıntılı o yüzden pek tavsiye etmiyorum.
yani kaliteli mekanik switchte alınabilircs tarzı fps oynamayan birisi için de manyetik switch iyi midir?
Elimde hem manyetik hem de mekanik klavye var hiç bir fark göremiyorum. Manyetik switch tek artısı tuş basım mesafesini ayarlamak başka bir espirisi yok. Yetenek yoksa dünyanın en iyi ekipmanınıda alsanız fayda bulamazsınızcs tarzı fps oynamayan birisi için de manyetik switch iyi midir?