Asus 5070 Bu teklifle alınır mı??

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Beyler 5070 alacağım ilanımdaki ekran kartım üzerine 16.000₺ verirsem vereceğini söyledi asus prime 5070 modeli 0 değil bir süre kullanılmış ne diyorsunuz sizce yapayımmı yoksa kartımın satılmasınımı bekleyim
Alırkende nelere dikkat edeyim

Senin kartın ne hocam?

Senin ekran kartını 15'ten saysa bile 18 çok istemiş sıfırı zaten 33, kendi malına sıfır muamelesi yapıyor sağlıklı bir alışveriş gibi durmuyor
-- düzeltiyorum daha geçen hafta 30'a satılıyormuş sıfırı, mantıksız alışveriş olur kendin sat indirim bekle 30'a düşünce al ytd

Senin kartın ne hocam?

kf duruyorsa düşünebilirsin

Senin ekran kartını 15'ten saysa bile 18 çok istemiş sıfırı zaten 33, kendi malına sıfır muamelesi yapıyor sağlıklı bir alışveriş gibi durmuyor
-- düzeltiyorum daha geçen hafta 30'a satılıyormuş sıfırı, mantıksız alışveriş olur kendin sat indirim bekle 30'a düşünce al ytd
Benim ekran kartım ilanda var hocam colorful igame 4060 ti ultra bu arada adamın kfg duruyor 1 aylık kart taksit odemeyecegi icin satıyormuş.

Benim ekran kartım ilanda var hocam colorful igame 4060 ti ultra bu arada adamın kfg duruyor 1 aylık kart taksit odemeyecegi icin satıyormuş.
Değmez hocam bence kartı satıp sıfırı peşine taksitle alın daha mantıklı

kartı 14k dan saysak+16k ile 30k oluyor.Başka isteği varmıymış

Beyler 5070 alacağım ilanımdaki ekran kartım üzerine 16.000₺ verirsem vereceğini söyledi asus prime 5070 modeli 0 değil bir süre kullanılmış ne diyorsunuz sizce yapayımmı yoksa kartımın satılmasınımı bekleyim
hocam senin kartı nakit okutup taksitli 5070 almak daha mantıklı veya biraz pazarlık yap çok para istemiş

vala 5070 çıkalı bişi olmadı kart temizdir fiyatı hakında bişi diyemem ama imzada gördüğün gibi bende asus prime 5070 kulanıyom sıcaklıkları söylim oyunlarda 61 derece sitres testinde 64 gayet memunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin kart neki

hocam senin kartı nakit okutup taksitli 5070 almak daha mantıklı veya biraz pazarlık yap çok para istemiş
Hocam aslında ben 15k teklif etmistim ama 0 oldugunu dusunerek 2. El oldugunu bilsem etmezdim aciklamayada yazmamisti

vala 5070 çıkalı bişi olmadı kart temizdir fiyatı hakında bişi diyemem ama imzada gördüğün gibi bende asus prime 5070 kulanıyom sıcaklıkları söylim oyunlarda 61 derece sitres testinde 64 gayet memunum

senin kart neki
İlanda var hocam profilime girip bakabilirsiniz

kf duruyorsa düşünebilirsin

Değmez hocam bence kartı satıp sıfırı peşine taksitle alın daha mantıklı

kartı 14k dan saysak+16k ile 30k oluyor.Başka isteği varmıymış

senin kart neki

Beyler 13.000₺ ye kadar indirdim dahada inmiyor ne diyorsunuz? Ürün vatandan alınmış 1 aylık kfg duruyor alırken hangi testleri isteyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,176
Üyeler
184,115
Son üye
buğraçakır
Geri