GhosT_1982
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Dostum adamın çok bilgisi yok yani yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi diye konu açmış sen buranın konu yöneticisi misin de yönlendiriyorsungüncelleme yaparken konu açmaya gerek yok güncelle gitsin sorun çıkarsa konu aç
ewet bende onun için sordum yükleme derseniz iptal edicem bilgim yok yaniDostum adamın çok bilgisi yok yani yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi diye konu açmış sen buranın konu yöneticisi misin de yönlendiriyorsun
Ben 5600 kulanıyorum güncellemedim bu halinden şahsen mem lunum. Ama güncellersende bir sorun çıkacağını sanmıyorumewet bende onun için sordum yükleme derseniz iptal edicem bilgim yok yani
Evet hepsini indirmelisin hepsi chipset için.Sevgili dostlarım işlemcimin güncellemesi gelmiş heralde bunları yükliyimmi bi faydası varmıdır
tşk ederim saol yorumun içinEvet hepsini indirmelisin hepsi chipset için.
tşk ederim saolunEvet, bence indirmelisin.
yükleyebilirsin bir sorun olmazSevgili dostlarım işlemcimin güncellemesi gelmiş heralde bunları yükliyimmi bi faydası varmıdır
Hocam adam normal soru sormuş ne var bundagüncelleme yaparken konu açmaya gerek yok güncelle gitsin sorun çıkarsa konu aç
Tersleme amaçlı söylemedim zaten basit bir soru , bilgisi yoksa ilk önce araştırmalı sonuca ulaşamazsa konu açmalıHocam adam normal soru sormuş ne var bunda
tşkler saolanakartın cipset guncellemesi yükle geç
tşkler saolunHocam adam normal soru sormuş ne var bunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yukle dostum
tşkler saolunyükleyebilirsin bir sorun olmaz