PUBG'de benchmark testi var mı?

Rikka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
740
Varsa nasıl yapabilirim?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Normal açık alanda koşsanız daha iyi Benchmark sayılır, MSI Afterburner kullanarak koşarken vs. Değerlere bakarak anlayabilirsiniz. Oyunun direk Benchmark'ı yok. Mekandan mekana değişken çünkü.

Normal açık alanda koşsanız daha iyi Benchmark sayılır, MSI Afterburner kullanarak koşarken vs. Değerlere bakarak anlayabilirsiniz. Oyunun direk Benchmark'ı yok. Mekandan mekana değişken çünkü.
Peki ortalama 120-130 FPS RTX 2070 için bütün ayarlar ultra 1920X1080 iyi mi?

ROG STRIX alınacak diye feda edilen bir 2070S var orada :(
İnternetten sisteminizi yazıp PUBG benchmark yazarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Oyunu çok oynamadığımdan bilemiyorum, o kadar iyi ekran kartımda olmadı :(

ROG STRIX alınacak diye feda edilen bir 2070S var orada :(
İnternetten sisteminizi yazıp PUBG benchmark yazarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Oyunu çok oynamadığımdan bilemiyorum, o kadar iyi ekran kartımda olmadı :(
3.8 k ya aldım ama OC ile daha iyi olur diyorlar.Soğutma performansını beğendiğimden aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi. Ekran kartını kaç TL'ye aldınız?
3.8k

3.8 k ya aldım ama OC ile daha iyi olur diyorlar.Soğutma performansını beğendiğimden aldım.

3.8k

Ne zaman aldınız? Soğutması iyi kart aldıysanız OC yapın bari.

3.8k
OC yapılmasını önermiyorum, saf performansı zaten gayet iyi düzeyde. Gerek yok fanların boşa ses yapmasın :)

2 ay oldu daha.

Şuanda performansı gayet iyi.
Memnunsanız sizden daha mutlusu yoktur o zaman, boşverin gerçekten yılların eskitemeyeceği bir kart. Bol oyunlar dilerim. İyi geceler, İyi forumlar :)

Ucuza almışssınız, isterseniz OC deneyebilirisiniz.
Tam bilmiyorum OC yapmayı yanlış yapılınca karta da zarar verebiliyormuş.

Memnunsanız sizden daha mutlusu yoktur o zaman, boşverin gerçekten yılların eskitemeyeceği bir kart. Bol oyunlar dilerim. İyi geceler, İyi forumlar :)
Size de. :)

Tam bilmiyorum OC yapmayı yanlış yapılınca karta da zarar verebiliyormuş.

Size de. :)

Ben o kartı aldıysam +100 core clock, +800 memory clock OC yapardım yani. Basit işlem, MHz arttır, arttırdığın MHz'ye göre voltaj arttır. Furmark testi yap stabilite olana kadar voltaj ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,765
Üyeler
187,567
Son üye
Kgndd
Geri