Şuan konuyu açan kişinin yazdığına göreKazanç sağlayan oldu mu?
İnanman için hesabına 350 yatır. Bakiye kısmından min. 196 tl yi al hesabında gör ve banka hesabına çek ve rahatla.beyler yapan oldumu hiçbirşey anlamadım bu işten daha hesap açtığım için vericekleri 250 yi de vermediler ondan dolayıu al sat yapmak istemiyorum
Bitti geç kaldınbitti mi ?
Keşke yt videolarını izleseydin try paritesi geçerliUsdt ile xrp al sat yaptım farkeder mi?
nasıl bitti 2-8 arası değilmiydiİnanman için hesabına 350 yatır. Bakiye kısmından min. 196 tl yi al hesabında gör ve banka hesabına çek ve rahatla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bitti geç kaldın
Keşke yt videolarını izleseydin try paritesi geçerli
Sanada iyi uykular dilerizBu dümenleri biliyorum aslında. Yeni bir şey değil. Saadet zinciri olarak adlandırılır. En baştaki hep kazanır. Sona kalalar herkes tarafından öpülenler olur.
Hayırlı öpüşmeler Bayram gününde.
Bitmedi en başta anlatıyor kampanyayı açıp okusalar yeter ha onda üşengeçlerse yt videolarını izlesinler her şey anlaşılır.nasıl bitti 2-8 arası değilmiydi
Sana ne kadar pay düşüyor?Sanada iyi uykular dileriz
Bitmedi en başta anlatıyor kampanyayı açıp okusalar yeter ha onda üşengeçlerse yt videolarını izlesinler her şey anlaşılır.
Pay düşüyor derken? İyi uykular dilerim kardeşimSana ne kadar pay düşüyor?
Kcy doğrulaması neden bir türlü olmuyor? Diğer siteler 5 saniye içinde hallederken cointr bir türlü doğrulamadı.Pay düşüyor derken? İyi uykular dilerim kardeşim![]()