🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

1700 lira yatırdım 250tl bonusu aldım diğer 1000tl işlemle 250 alcam derken al sat al sat 1696 lira para çektim 4 lira zarar ettim ne anladım ben bu işten

Kazanç sağlayan oldu mu?
Şuan konuyu açan kişinin yazdığına göre 1️⃣Periyot: 2 Haziran - 8 Haziran arasındayız . Her periyotun sonuna ,en geç 7 iş günü içerisinde yatırılacağı yazıyor, yani ayın 18 oluyor en geç.

beyler yapan oldumu hiçbirşey anlamadım bu işten daha hesap açtığım için vericekleri 250 yi de vermediler ondan dolayıu al sat yapmak istemiyorum

beyler yapan oldumu hiçbirşey anlamadım bu işten daha hesap açtığım için vericekleri 250 yi de vermediler ondan dolayıu al sat yapmak istemiyorum
İnanman için hesabına 350 yatır. Bakiye kısmından min. 196 tl yi al hesabında gör ve banka hesabına çek ve rahatla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitti geç kaldın

Usdt ile xrp al sat yaptım farkeder mi?
Keşke yt videolarını izleseydin try paritesi geçerli

İnanman için hesabına 350 yatır. Bakiye kısmından min. 196 tl yi al hesabında gör ve banka hesabına çek ve rahatla.

Bitti geç kaldın

Keşke yt videolarını izleseydin try paritesi geçerli
nasıl bitti 2-8 arası değilmiydi

Bu dümenleri biliyorum aslında. Yeni bir şey değil. Saadet zinciri olarak adlandırılır. En baştaki hep kazanır. Sona kalalar herkes tarafından öpülenler olur.

Hayırlı öpüşmeler Bayram gününde.

Bu dümenleri biliyorum aslında. Yeni bir şey değil. Saadet zinciri olarak adlandırılır. En baştaki hep kazanır. Sona kalalar herkes tarafından öpülenler olur.

Hayırlı öpüşmeler Bayram gününde.
Sanada iyi uykular dileriz 😴

nasıl bitti 2-8 arası değilmiydi
Bitmedi en başta anlatıyor kampanyayı açıp okusalar yeter ha onda üşengeçlerse yt videolarını izlesinler her şey anlaşılır.

Sanada iyi uykular dileriz 😴

Bitmedi en başta anlatıyor kampanyayı açıp okusalar yeter ha onda üşengeçlerse yt videolarını izlesinler her şey anlaşılır.
Sana ne kadar pay düşüyor?

ben 3 gün ard arda yaptım denildiği gibi , fakat hala 1000 tl lik hacim görevi geliyor yapmaya devam etmeli miyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri