Bu apu sistem nasıl?

Benzer bir şey söylediğimde linç yemiştim
İnsanlar ilk mesajlarımda 5700XT'nin sorunlarından bahsettiğimde linç etmişlerdi şu an ise sanırım alıştılar bana, elimden geldiğince samimi bir üslupla uyarmaya çalışıyorum insanları 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

islemciyi 3400g yapıp aercool streak 500w olan kasayı alırsan daha iyi
Dual Chanel olmazsa olmazı.

İnsanlar ilk mesajlarımda 5700XT'nin sorunlarından bahsettiğimde linç etmişlerdi şu an ise sanırım alıştılar bana, elimden geldiğince samimi bir üslupla uyarmaya çalışıyorum insanları 😊

Dual Chanel olmazsa olmazı.
Böyle bir pc yi oyun oynamak için almakdansa bütçenin yükselmesini beklemek daha mantıklı geliyor bana.

Oyun oynanmaz ama ofis işlerinizi yapar. mail okuyup İnternete girebilirsiniz.

Böyle bir PC yi oyun oynamak için almakdansa bütçenin yükselmesini beklemek daha mantıklı geliyor bana.
Apu al diyorsunuz apu sistem soruyorum youtube’dan da testlerine bakıyorum gayet iyi ama şimdi alma diyorsunuz.

Oyun oynanmaz ama ofis işlerinizi yapar. mail okuyup İnternete girebilirsiniz.
nasıl oyun oynanmaz ?! 3200g var boru değil afedersen.

PSU markasını ilk defa duyuyorum, PSU'yu değiştir, yapabiliyorsan 400 watt yap. RAM 8 GB ve 2 GB Vega 8'e gidecek kalacak 6 GB RAM. Günümüzde 8 GB RAM yetmezken 6 GB az kalır. RAM'i 16 GB yap yapabiliyorsan. Bu 2 kraker dışında iyi.

Güncel kastın cs go mu?
Oyun 2012 yılında çıktı yanlış bilmiyorsam
Sen bu sistemle RDR 2 yi 1080p low ayalarlar da bile drop yiye yiye oynayamazsın

Reis 2000 TL'ye RDR 2'i 1080P low ayarda oynatacak sistem var da biz mi bilmiyoruz?

PSU markasını ilk defa duyuyorum, PSU'yu değiştir, yapabiliyorsan 400 watt yap. RAM 8 GB ve 2 GB Vega 8'e gidecek kalacak 6 GB RAM. Günümüzde 8 GB RAM yetmezken 6 GB az kalır. RAM'i 16 GB yap yapabiliyorsan. Bu 2 kraker dışında iyi.

Reis 2000 TL'ye RDR 2'i 1080P low ayarda oynatacak sistem var da biz mi bilmiyoruz?
İşte yok ben de onu diyorum

Arkadaşlar ryzen 3 3200g oyun oynatmaz diyorsunuz şaka mısınız?

Evet güncel testler. Apu al dediniz apu öneriyorum alma diyorsunuz anlamıyorum.
Apu sistemle güncel oyunlar oynanmaz
Cs go oynanır ama

Bütçe kısıtlı. RAM 16 GB olursa 720P low'da RDR2 oynatır.
Grafikler çamur gibi olur ama en azından oyun kasmaz

cs go’da 1024x768 de 100+ fps veriyor. Oyun oynatmaz diyorlar anlamıyorum ya.
Anlamaman normal çünkü ben güncel oyun diyorum sen cs go diyorsun, lafı başka yerinden anlıyorsun

Geri